"Fenerbahçe" demiştin de, kalabalığın "Beşiktaş" dediğini görünce oyunu Beşiktaş'a çektin demek.Fenerbahçe maalesef diğerlerine ihtimal vermiyorum, keşke Beşiktaş olsa.
İstersen tekrar döniyim sorun olmaz anketten."Fenerbahçe" demiştin de, kalabalığın "Beşiktaş" dediğini görünce oyunu Beşiktaş'a çektin demek.![]()
Senin bileceğin iş. Sonuçta "hangi takımlısın" diye soru sorulmadı, "hangisi şampiyon olur" diye soruldu. Objektif olarak yorumlamak gerekecek.İstersen tekrar döniyim sorun olmaz anketten.![]()
Tamamdır anketi eşitledim.Senin bileceğin iş. Sonuçta "hangi takımlısın" diye soru sorulmadı, "hangisi şampiyon olur" diye soruldu. Objektif olarak yorumlamak gerekecek.![]()
Sonuç olarak ankette "Fenerbahçe" ya da başka takımı işaretlersen Beşiktaşlılıktan çıkmıyorsun. Gönlün tabi ki Beşiktaş'tan yanadır tabi ama artık zaman gösterecek neyin ne olacağını.Tamamdır anketi eşitledim.![]()
Bugün ilk maç olduğu için zor olacak maçınız tabi ben Fb açık ara şampiyon olur diye düşünüyorum.Sonuç olarak ankette "Fenerbahçe" ya da başka takımı işaretlersen Beşiktaşlılıktan çıkmıyorsun. Gönlün tabi ki Beşiktaş'tan yanadır tabi ama artık zaman gösterecek neyin ne olacağını.![]()
Efe sen Beşiktaş'lısın niye değiştirdin?Tamamdır anketi eşitledim.![]()
Gönlümden geçen Beşiktaşım ama objektif bakıyorum panpa yoksa onu işaretlerim tekrar.Efe sen Beşiktaş'lısın niye değiştirdin?😕 Belki Beşiktaş şampiyon olacak.
![]()