2015 - 2016 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?

Şampiyon Kim Olur?

• Kullanılan toplam oy
    23
Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum. İyi bir kadroya sahibimiz ve geriye bunu kullanmak kalıyor. Zamanla çok iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Zorlu bir yarışın içine gireceğiz, bu yarıştan başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Liigimiz zevkli geçecek, orası belli. Yeni sezon hayırlı olsun. Fair play çerçevesinde başarılı bir sezon geçer umarım. Bütün takımlara başarılar.

@Harunnn60 yalnız konuda "hangi takımlısın" yazmıyor, "hangi takım şampiyon olur" diyor. @EFE UYSAL o açıdan başka bir seçenek işaretledi. Beşiktaşlılığından bir şey kaybetmedi yani, sadece başka bir takımın şampiyon olacağını söyledi. :D

Valla 20 yaşındayım ama şu ana kadar futbol izlediğim süre 50 dakika bile değildir.Yani 20 yılda 50 dakika futbol maçı izlemişimdir.:D
Hayırlısı olsun ya.

Galatasaray dedim.

Fenerbahçemiz iyi transferler yaptı ama biraz sorunlu olabilecek durumlar var takımda. Diego tam bir soru işareti. Teknik direktör çılgın bir adam, bizi zirveye çıkarabileceği gibi başımıza işler de açabilir. Van Persie bana elimizde patlayacak gibi gelmeye başladı. Van Persie'yi oynatma ısrarı Fernandao ve Sow'u küstürebilir.

Galatasaray'ın daha oturmuş bir kadrosu var. Gerçi onlarda da taraftar - yönetim gerginliği var. Olası bir başarısızlıkta iyice sıkıntılı olabilir Galatasaray için.

Bizim kadromuz oturmuş olduğu için Galatasaray dedim. Diğer hiçbir takım hazır görüntü vermedi. Ben asıl olarak Şampiyonlar Ligi'nde büyük hezimet bekliyorum yoksa ligde zirveyi bırakmayız.

Fenerbahçe olur 4 yıldız faktöründen dolayı. Galatasaray ile aralarındaki fark böylece açılmamış olacak.

ayyy beşikt(aşk) tabikide tartışmasız bence :love1::love1::love1:

dünyada 2 tane en iyi oyuncu var şuan birisi ronaldom diğeride qerezma :love1::love1:

ronadomdan sonra dünyanın en iyi oyuncusu qerazma beşiktaşımızda şampiyon tabikide biz olucaz bu adamalrdan sadece 2 tane var dünyada ve birisi bizde :Z:Z

ayy inş bir gün ronaldomda gelicek :love1::love1: :love1:

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy