- Reaksiyon puanı
- 51,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Kaçıncı sezondasın, hiç hatırlamıyorum izlediğini.Tabii ki, yani şu aralar uzun bir ara verdim ama izliyorum.![]()
Kaçıncı sezondasın, hiç hatırlamıyorum izlediğini.Tabii ki, yani şu aralar uzun bir ara verdim ama izliyorum.![]()
1. sezondayımKaçıncı sezondasın, hiç hatırlamıyorum izlediğini.![]()
Ben puan yükselmesini söylemek için yer arıyordum, anla işte.Hannibal HBO veya AMC'de mi yayınlanıyor?
Soruyu anlamadm.![]()
Hiç merak etmiyorum aslında yayından kaldırsalarda kurtulsam yoksa 2.sezonu izlemek zorunda kalacağım.Resurrection daha fazla düşmese bari![]()
İzlemek istemiyorsan izleme bari, bizi de dizimizden edicenHiç merak etmiyorum aslında yayından kaldırsalarda kurtulsam yoksa 2.sezonu izlemek zorunda kalacağım.![]()
Gidişata bakılırsa biraz daha düşer.Resurrection daha fazla düşmese bari![]()
Diziyi çok fena bozdular senaristler ne yazacaklarını kendileri bile bilmiyordur.İzlemek istemiyorsan izleme bari, bizi de dizimizden edicen![]()
Bence bir planları var yoksa bu kadar uçmazlardı çok iyi bir 2. sezon bekliyorum benDiziyi çok fena bozdular senaristler ne yazacaklarını kendileri bile bilmiyordur.![]()
Umarım dediğin gibi olur ilk bölümü izleyeceğim beğenirsem devam ederim yoksa bırakırım.