- Reaksiyon puanı
- 50,397
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Kaçıncı sezondasın, hiç hatırlamıyorum izlediğini.Tabii ki, yani şu aralar uzun bir ara verdim ama izliyorum.
Kaçıncı sezondasın, hiç hatırlamıyorum izlediğini.Tabii ki, yani şu aralar uzun bir ara verdim ama izliyorum.
1. sezondayımKaçıncı sezondasın, hiç hatırlamıyorum izlediğini.
Hahah 11'in 18. dakikasıKaçıncı bölümdesin 2 falan mı?
Ben puan yükselmesini söylemek için yer arıyordum, anla işte.Hannibal HBO veya AMC'de mi yayınlanıyor?
Soruyu anlamadm.
Hiç merak etmiyorum aslında yayından kaldırsalarda kurtulsam yoksa 2.sezonu izlemek zorunda kalacağım.Resurrection daha fazla düşmese bari
İzlemek istemiyorsan izleme bari, bizi de dizimizden edicenHiç merak etmiyorum aslında yayından kaldırsalarda kurtulsam yoksa 2.sezonu izlemek zorunda kalacağım.
Gidişata bakılırsa biraz daha düşer. Tabii yeni sezon beğenilirse yükselebilir de belli olmaz.Resurrection daha fazla düşmese bari
Diziyi çok fena bozdular senaristler ne yazacaklarını kendileri bile bilmiyordur.İzlemek istemiyorsan izleme bari, bizi de dizimizden edicen
Bence bir planları var yoksa bu kadar uçmazlardı çok iyi bir 2. sezon bekliyorum benDiziyi çok fena bozdular senaristler ne yazacaklarını kendileri bile bilmiyordur.
Umarım dediğin gibi olur ilk bölümü izleyeceğim beğenirsem devam ederim yoksa bırakırım.