2013 Yılının İlk Haftasında Nasıl Bir Reyting Tablosu Ortaya Çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
intikam ım 8 alması imkansız aga büyütmeyin bu diziyi kayıptan hiçbi farkı yok neyse cuma sabahı görecez :D

intikamı büyütenler çok büyük hayal kırıklığına uğrayacak tekrar söylüyorum :D

intikam ım 8 alması imkansız aga büyütmeyin bu diziyi kayıptan hiçbi farkı yok neyse cuma sabahı görecez :D

Aga bende biliyorum amma ilk haftanın hatırına bakarlar biliyosun bizimkiler biraz meraklı melahatlardır o yüzden ilk hafta böyle bi sonuç çıkar zaten ilerleyen bölümlerde de yer çekimi İntikamı etkisi altına alıcak :D

- - - Ekleme - - -

Ucmaya gerek yok demissin intikam konusunda ucmussun aga :)

kadın milleti zorlada olsa bu dizinin ilk bölümünü izlerler ama bu uçmam sadece ilk hafta için dikkatinizi çekerim :D

aga o işler agb yle tarihe karıştı intikam totalde vadinin özetini geçemez

aga o işler agb yle tarihe karıştı intikam totalde vadinin özetini geçemez

ilham perilerim bu haftalık böyle söyledi be aga bakalım zaten geçmeside imkansız bu sene deneklerin hepsine erkekler hakim her nekadar arada çürük elmalar olsada :D

alakası yok düzgün ölçün yapılınca gerçek sonuçlar ortaya çıkıyo erkek kadın falan hikaye sadece düzgün ve doğru ölçüm
agb gibi şike değil yani

ilham perilerim bu haftalık böyle söyledi be aga bakalım zaten geçmeside imkansız bu sene deneklerin hepsine erkekler hakim her nekadar arada çürük elmalar olsada :D

Ilham perilerin yalan söylüyo aga :d :d

- - - Ekleme - - -

alakası yok düzgün ölçün yapılınca gerçek sonuçlar ortaya çıkıyo erkek kadın falan hikaye sadece düzgün ve doğru ölçüm
agb gibi şike değil yani

Aynen +1

agb gibi şike değil yani

ya biliyorum agb gibi şikeli değil hemde bu sene erkeklerin sözü geçiyor her evde onu demek istedim :D

lawrence ye dedim bak uğraşma işte biz yemiyoz bu tür hareketleri hala bi çaba bi uğraş :d

siz ne düşünüyosanız düşünün mahkeme kararı olmadan hepsi iddaadır konuya zaten yorumumu yaptım sıralama değişmez sadece eprşembe ab d edeğişiklik olur size kolay gelsin

vadi en az 16-17 en fazla 18-19
özet en az 7 en fazla 8
intikam en az 4-5 en fazla 6-7

bunların dışında bişey kimse beklemesin :D