2013 Yılının İlk Haftasında Nasıl Bir Reyting Tablosu Ortaya Çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karadayı felan var mı acaba yenı baslıyan dızıler ozellıkle

- - - Ekleme - - -

takas 18 reytng nasıl alcak la idddalı yapım yokkne bile 16 zor görüyor ucuyon sende iyice 16 reytngn 8 tanesini beren alır vadide 12 felan dolasır

Karadayı yok Alemin Kralı yılbaşı özel yayınlanacak. :)

Yav takas vadi tek iskender döneminde 20 aldı yani pusu versiyonuyla ondan başka çok zor iskender gibi rakip yokki şimdi polata :)

vadi her hafta yükseliyo bikaç bölüm sonra 20 alacak rakip makip hikaye vadinin tek rakibi kendisidir bu sezon perşembe en az 6-7 tane diziyi harcadı vadi bunu da rahat harcar

takas :D güldürüyon ha hiç inandırıcılıgı yok mesajının neden dersen,
bu beren hep perşembe oynamıyor mu ? fatmagül oynarken vadi yine persembe degılmıydı ?? berende ?

eee 80 bolum yapmıs fatmagul bu nasıl harcamak oluyo ?

Takasa göre dizi harcamak kolay iş tamam 20 aldık ezdik havasıyla gidiyor başka anladığı yok mantalite bu naparsın kardeşim üzülcen bekliycen allah şifa versin :D :)

karadayı felan var mı acaba yenı baslıyan dızıler ozellıkle

- - - Ekleme - - -

takas 18 reytng nasıl alcak la idddalı yapım yokkne bile 16 zor görüyor ucuyon sende iyice 16 reytngn 8 tanesini beren alır vadide 12 felan dolasır

Karadayi da yok..

vadi her hafta yükseliyo bikaç bölüm sonra 20 alacak rakip makip hikaye vadinin tek rakibi kendisidir[/B][/SIZE][/COLOR]bu sezon perşembe en az 6-7 tane diziyi harcadı vadi bunu da rahat harcar

takas :D güldürüyon ha hiç inandırıcılıgı yok mesajının neden dersen,
bu beren hep perşembe oynamıyor mu ? fatmagül oynarken vadi yine persembe degılmıydı ?? berende ?

eee 80 bolum yapmıs fatmagul bu nasıl harcamak oluyo ?

anladın mı

cuma sabahı görcem kim uçuyo kim düşüyo :d vadi haftaya 16 alacak dediğimde hayal mi görüyon diyenler olmuştu paşa paşa 16 yı aldı bu hafta onu da geçecek başka kanallarda ne yayınlandığının önemi yok

2013 -2014 2015 ve 2016 yıllarına yine berenli intikam damga vuracak son 4 yıl olduğu gibi
..hedef 2023 :)

aşkı menunun ezildği gibi intikam kat ve kat ezilecek çok gülecem size çok :D

Ya, ha Kvp 1. ha İntikam... Neyini tartışıyosunuz siz? Bekleyin görün Perşembeyi. Kaybeden paşa paşa kazananı o gün tebrik etsin. Gereksiz yere birbirinize hakaret ediyosunuz, cezalar alıyosunuz. Komik bi durum.

dostum ben galip gelecek demiyorumki reytinglerde yüksek alacaktır illaki diyorum takas ise intikam 5 alıcak vadi 19 alıcak diyor bu nasıl bir uçukluk açıklık getirirsen sevinirim :)

19 olmaz 16-17 olur intikamda 6 olur en fazla yani en az 10 reyting fark olur açık ve net eminim tahminlerim %95 tutuyo

ben vadiye her zaman 1-2 reyting fazladan söylerim 20 ise bikaç hafta sonra

fazla ucmaya gerek yok
PERŞEMBE
Total
1-KVP:16
2.İntikam:8
3.Özetimiz
AB
1-KVP:13
2-İntikam:10
3-Özetimiz
bence sonuclar böyle olucak demedi demeyin ibrahim :D

takas aldığım bu cezaların yerine sövsem harbiden daha iyiydi ama sövülecek bir tarafında kalmamış neyse çıkıyorum