2013 Yılının İlk Haftasında Nasıl Bir Reyting Tablosu Ortaya Çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karadayı yok Alemin Kralı yılbaşı özel yayınlanacak.

Yav takas vadi tek iskender döneminde 20 aldı yani pusu versiyonuyla ondan başka çok zor iskender gibi rakip yokki şimdi polata

vadi her hafta yükseliyo bikaç bölüm sonra 20 alacak rakip makip hikaye vadinin tek rakibi kendisidir bu sezon perşembe en az 6-7 tane diziyi harcadı vadi bunu da rahat harcar

takas
güldürüyon ha hiç inandırıcılıgı yok mesajının neden dersen,
bu beren hep perşembe oynamıyor mu ? fatmagül oynarken vadi yine persembe degılmıydı ?? berende ?

eee 80 bolum yapmıs fatmagul bu nasıl harcamak oluyo ?

Takasa göre dizi harcamak kolay iş tamam 20 aldık ezdik havasıyla gidiyor başka anladığı yok mantalite bu naparsın kardeşim üzülcen bekliycen allah şifa versin

Karadayi da yok..

vadi her hafta yükseliyo bikaç bölüm sonra 20 alacak rakip makip hikaye vadinin tek rakibi kendisidir[/B][/SIZE][/COLOR]bu sezon perşembe en az 6-7 tane diziyi harcadı vadi bunu da rahat harcar

anladın mı

takası doktor kendi haline burakın dedi ben kaçar

cuma sabahı görcem kim uçuyo kim düşüyo
vadi haftaya 16 alacak dediğimde hayal mi görüyon diyenler olmuştu paşa paşa 16 yı aldı bu hafta onu da geçecek başka kanallarda ne yayınlandığının önemi yok

2013 -2014 2015 ve 2016 yıllarına yine berenli intikam damga vuracak son 4 yıl olduğu gibi
..hedef 2023

aşkı menunun ezildği gibi intikam kat ve kat ezilecek çok gülecem size çok

Ya, ha Kvp 1. ha İntikam... Neyini tartışıyosunuz siz? Bekleyin görün Perşembeyi. Kaybeden paşa paşa kazananı o gün tebrik etsin. Gereksiz yere birbirinize hakaret ediyosunuz, cezalar alıyosunuz. Komik bi durum.

cuma sabahı çok gülcem çok

dostum ben galip gelecek demiyorumki reytinglerde yüksek alacaktır illaki diyorum takas ise intikam 5 alıcak vadi 19 alıcak diyor bu nasıl bir uçukluk açıklık getirirsen sevinirim

19 olmaz 16-17 olur intikamda 6 olur en fazla yani en az 10 reyting fark olur açık ve net eminim tahminlerim %95 tutuyo

ben vadiye her zaman 1-2 reyting fazladan söylerim 20 ise bikaç hafta sonra

fazla ucmaya gerek yok
PERŞEMBE
Total
1-KVP:16
2.İntikam:8
3.Özetimiz
AB
1-KVP:13
2-İntikam:10
3-Özetimiz
bence sonuclar böyle olucak demedi demeyin ibrahim

takas aldığım bu cezaların yerine sövsem harbiden daha iyiydi ama sövülecek bir tarafında kalmamış neyse çıkıyorum