2013 Oscar Ödülleri Kazananları

@berkann evet öyle gibi. Zaten aldı ödülü beklendiği gibi. Fakat %100 diye bir şey yok sürpriz yapıp başka bir filme verseler kimse itiraz edemezdi. :):)

Tahminim Amour'un almasıydı ama sırf En İyi Filmde aday olduğu için alır diyordum. Bu filmde ne buldular anlamadım? Ben sıkılmıştım izlerken. :(

- - - Ekleme - - -

Deniz Eslek ‏@DenizEslek En iyi yabancı film kategorisinde tuvalet molası verecek kadar kesin bir sonuç vardı zaten. #oscars2013 #haneke #amour
:D

Tahminim Amour'un almasıydı ama sırf En İyi Filmde aday olduğu için alır diyordum. Bu filmde ne buldular anlamadım? Ben sıkılmıştım izlerken. :(

Etkileyici filmdi verilmek istenen duyguyu çok iyi aktarıyordu. Sıkıcı olup olmaması kişiden kişiye göre değişir ama yönetmenin tarzı bu. Benim de en sevdiğim filmlerden biri değil bu çok net ama yine de hakkını vermek gerek o konuda yapılabilecek en iyi filmdi belki de. :)

Etkileyici filmdi verilmek istenen duyguyu çok iyi aktarıyordu. Sıkıcı olup olmaması kişiden kişiye göre değişir ama yönetmenin tarzı bu. Benim de en sevdiğim filmlerden biri değil bu çok net ama yine de hakkını vermek gerek o konuda yapılabilecek en iyi filmdi belki de. :)

Yönetmeni sevdim zaten ama çok durgundu, olay olmuyordu filmde. :) Oyunculuklar da çok iyiydi. Belki kadın başrol ödül alabilir ama gönlüm Jenniferdan yana. :)

Sadece Amour ve The Silver Linings Playbook'u izlemiş olmanın fransızlığını yaşıyorum. :d

Les Miserables ikinci ödülünü ses dalında aldı. Hala devamı gelir umarım diyorum. :):)

- - - Ekleme - - -

Zero Dark Thirty sürpriz bir şekilde ses kurgusu ödülünü aldı. Ben eli boş dönmesini bekliyordum...

- - - Ekleme - - -

Skyfall'a da vermişler, ilginç. Yani ilginç olan ikisine birden vermeleri yoksa Skyfall hakediyor bariz. :)

Uff bu adama gülüyorlar mı? :( Bi de "Bu küçük bir şakaydı" diyor. :(

Anne Hathaway aldı yardımcı kadın oyuncu ödülünü. Hakettiği çok barizdi. Les Mis üçledi, hala devamı gelir umarım diyorum. :):)

- - - Ekleme - - -

Uff bu adama gülüyorlar mı? :( Bi de "Bu küçük bir şakaydı" diyor. :(

Adam tam bir fiyasko. :D

- - - Ekleme - - -

Argo kurgu ödülünü aldı. Bence Argo'nun ödülü en çok hakettiği kategoriydi ve bu ödülü aldı. Argo bence şu an en iyi filmde Lincoln'ün bir adım önünde gibi. Lincoln henüz ödül alamadı...

Jennifer Lawrence sahnede. :)

Oscar'ı sunan adam ne unucu ne oyuncu 😕 Amerikan'ın Varol Yaşaroğlu'suymuş:bağır: Komik olmaması doğal gibi geldi şimdi.

Life of Pi soundtrack ödülünü aldı. Üçledi.

Şu anda Les Miserables ve Life of Pi sadece 3 ödüllü durumda... Geçen sene The Artist ve Hugo silip süpürmüştü hepsini bu yıl öyle bir durum yok daha dengeli gidiyor. :)