2013 Oscar Ödülleri Kazananları

Uyandım. :d Jennifer ne güzel bir kız. :d

Flight kukla versiyon çok güzel olmuş.

Potter sahnede. :D

- - - Ekleme - - -

Christoph Waltz kazandı şaşırdım ve çok sevindim. :):)

En İyi Kısa Film - Animasyon:

Adam and Dog
Fresh Guacamole
Head Over Heels
Paperman
The Simpsons: The Longest Daycare

Kazandı :)

Oha aday değilmiş [😉] Nasıl olmaz ya Hobbit en iyi film adaylarında

Normal bence Lord of the Rings'e göre epey vasattı. Gişede iyi filmleri zaten pek sevmiyor Akademi. Oscar tarihinde en iyi film kategorisinde ödül kazanan tek fantastik filmi Lord of the Rings The Return of the Kings :)

- - - Ekleme - - -

Life of Pi ilk ödülünü görüntü yönetmenliğinde aldı. 5 civarı ödülle kapatır bence geceyi. :)

- - - Ekleme - - -

Life of Pi görsel efekti de kaptı.

En iyi Filmi kim alır sence? Bence Lincoln'e verme ihtimalleri cok yüksek, Kings Speech misal seviyor akademi öyle işleri. :D

En iyi Filmi kim alır sence? Bence Lincoln'e verme ihtimalleri cok yüksek, Kings Speech misal seviyor akademi öyle işleri. :D

Bence de Lincoln favori ama Argo'nun da şansı çok yüksek. Benim gönlüm Argo'dan yana...

Jennifer Aniston'u ödül verirken görmek güzel oldu.

Anna Karenina kostüm ödülünü aldı. Hakedilmiş bir ödüldür. Filmde kostümler harikaydı gerçekten. :)

Hobbit eli boş dönüyor galiba, sanat yönetmenliği cok zor ben en azından 1 ödül alır diyordum ya..

Ben de ödüllerden birini alabilir diye bakıyordum ama şu an boş dönecek gibi gözüküyor. Sanat yönetmenliğini Anna Karenina veya Les Miserables alır yüksek ihtimal...

Brave'in ödül almasına çok çok çok sevindim.Herşeyiyle süper br animasyon hal ve hareketler cok güzel yansıtılmıştı.Ayrıca Life of Pi hangi kategoride olursa olsun o kaplan için hak ediyor.Filmi izlemedim fragmanlarda aşık oldum kaplana ♥ Süper yapmişlar musait bi zamanımda bluray yada 3D izlicem.

En İyi Kısa Film:

Asad
Buzkashi Boys
Curfew
Death of a Shadow
Henry

- - - Ekleme - - -

En İyi Belgesel: Searching for Sugar Man

@OzaN yabancı dil zaten kesin değil mi? Amour zaten en iyi filmde de aday. Yabancı dil de kesin olmalı mantıken. :)