oh kurtulduk desene senden .F bakalım revengede emily i kim vurdutabii vurma sahnesini gösterip kimi vurduğunu 14-15 bölüm göstermeyecekler ama olsun .(breaking bad
oh kurtulduk desene senden .F bakalım revengede emily i kim vurdutabii vurma sahnesini gösterip kimi vurduğunu 14-15 bölüm göstermeyecekler ama olsun .(breaking bad
Homeland aklımdan gitmiş tamamen. Breaking Bad'den sonra üst düzey bir dizi geliyor en azından.
revenge için başlığa gerek yok intikam izleyenler için çok spoi oluyor ister istemezHomeland aklımdan gitmiş tamamen. Breaking Bad'den sonra üst düzey bir dizi geliyor en azından.Benim izlediğim başka yok, iki hafta sonra Walking Dead geliyor.
Revenge için başlık ister misiniz? Konuya yazmamışsınız ama.
İntikam izleyenlerin o başlıkta işi ne zaten.revenge için başlığa gerek yok intikam izleyenler için çok spoi oluyor ister istemez
belki biri mentionlar belli mi olurİntikam izleyenlerin o başlıkta işi ne zaten.
OUAT'mı izlemiyormusun?? Revenge için konu açabilirsin dediğin gibi intikamı izleyip Revenge izlemeyenin ne işi varHomeland aklımdan gitmiş tamamen. Breaking Bad'den sonra üst düzey bir dizi geliyor en azından.Benim izlediğim başka yok, iki hafta sonra Walking Dead geliyor.
Revenge için başlık ister misiniz? Konuya yazmamışsınız ama.
İzliyordum ama bırakmışım galiba 2. sezonun ortalarında kaldı. Hiç devam edesim yok.OUAT'mı izlemiyormusun?? Revenge için konu açabilirsin dediğin gibi intikamı izleyip Revenge izlemeyenin ne işi varSpoi yemek istiyorsa gitsin Revenge izlesin
2.sezonda biraz sıkıcıydı finali iyi olmasaydı bende birakirdimİzliyordum ama bırakmışım galiba 2. sezonun ortalarında kaldı. Hiç devam edesim yok.
Konu orijinal ilk sezon büyük hayranlıkla izlemiştim ama sonradan sıradanlaşmaya başladı gibi. Belki senede 23 bölüm yerine 13 falan olsa daha iyi olabilirdi. Yetmezmiş gibi gittiler bir de spin-off'unu çektiler.2.sezonda biraz sıkıcıydı finali iyi olmasaydı bende birakirdimFinali yazıyordum az daha
Onu merak ediyorum ama hala fragmanına göz atmiş bile değilim😕 Göz atıcakmısın ona da?Konu orijinal ilk sezon büyük hayranlıkla izlemiştim ama sonradan sıradanlaşmaya başladı gibi. Belki senede 23 bölüm yerine 13 falan olsa daha iyi olabilirdi. Yetmezmiş gibi gittiler bir de spin-off'unu çektiler.
Yok, daha iyisi olacağını sanmam.Onu merak ediyorum ama hala fragmanına göz atmiş bile değilim😕 Göz atıcakmısın ona da?
Bende sanmıyorum😕 yinede ilk bölüme bakıcaklarim arasındaYok, daha iyisi olacağını sanmam.
Yanliş alarmmışİşte bu
ne göz atacam beYanliş alarmmışDünkü bölüm sezon özeti özel bölümmüşAma;
Bu akşam The Vampire Diaries başlıyor (kesin)
@BesaleT @yıldırım kesik
@xemrexxx (sen tam izlemesende kesin arada göz atıyon o yuzden senide etiketledim)
Yanliş alarmmışDünkü bölüm sezon özeti özel bölümmüşAma;
Bu akşam The Vampire Diaries başlıyor (kesin)
@BesaleT @yıldırım kesik
@xemrexxx (sen tam izlemesende kesin arada göz atıyon o yuzden senide etiketledim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?