2013-14 Yayın Dönemi Dizilerin Yayın Takvimi-Bilgileri

Hatırlatma
Bu akşam başlayacak;
Revenge (@xemrexxx )
Once Upon A time & Homeland (@OzaN başka varmıydı(b))
Homeland aklımdan gitmiş tamamen. Breaking Bad'den sonra üst düzey bir dizi geliyor en azından. :):) Benim izlediğim başka yok, iki hafta sonra Walking Dead geliyor. :)

Revenge için başlık ister misiniz? Konuya yazmamışsınız ama. :D

Homeland aklımdan gitmiş tamamen. Breaking Bad'den sonra üst düzey bir dizi geliyor en azından. :):) Benim izlediğim başka yok, iki hafta sonra Walking Dead geliyor. :)

revenge için başlığa gerek yok intikam izleyenler için çok spoi oluyor ister istemez :D

OUAT'mı izlemiyormusun?? Revenge için konu açabilirsin dediğin gibi intikamı izleyip Revenge izlemeyenin ne işi var:X Spoi yemek istiyorsa gitsin Revenge izlesin:X

2.sezonda biraz sıkıcıydı finali iyi olmasaydı bende birakirdim:X Finali yazıyordum az daha:F
Konu orijinal ilk sezon büyük hayranlıkla izlemiştim ama sonradan sıradanlaşmaya başladı gibi. Belki senede 23 bölüm yerine 13 falan olsa daha iyi olabilirdi. Yetmezmiş gibi gittiler bir de spin-off'unu çektiler. :D

Konu orijinal ilk sezon büyük hayranlıkla izlemiştim ama sonradan sıradanlaşmaya başladı gibi. Belki senede 23 bölüm yerine 13 falan olsa daha iyi olabilirdi. Yetmezmiş gibi gittiler bir de spin-off'unu çektiler. :D
Onu merak ediyorum ama hala fragmanına göz atmiş bile değilim😕 Göz atıcakmısın ona da?