2013-14 Yayın Dönemi Dizilerin Yayın Takvimi-Bilgileri

@xemrexxx listeyi sezon ortası reytingi yerine "sezon ortalama reytingi" koysan daha iyiydi. Vikilerde filan kaynak olarak böyle gösterilir genelde😕

Reytingleri neye göre koyacan bilmem ama bence izlenme sayısını koy (milyon cinsinden).Vikiler yada kaynak gösterilen yerler de öyle yapıyor.O yuzden bulduklarimi böyle paylaşayım.

Sezon açılış reytingleri;
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. = 12.12 milyon
How I Met Your Mother = 9.40 milyon
The Blacklist = 12:50 milyon
Revolution = 6.81

Revolution büyük ihtimalle bu sezon biter. Zaten geçen sene bir yarışmanın desteğiyle ayakta kalıyordu. (Hangisi hatırlamıyorum)
Modern Family 11.68 milyon ile başladı. Reyting olarak açık ara lider. :)

Revolution büyük ihtimalle bu sezon biter. Zaten geçen sene bir yarışmanın desteğiyle ayakta kalıyordu. (Hangisi hatırlamıyorum)
Modern Family 11.68 milyon ile başladı. Reyting olarak açık ara lider. :)
The Voice'du:) Hafta da 2 yayınlanıyor biraz daha düşerse yine The Voice'ın arkasına geçer😕

Son düzenleme:
The Vampire DiariesCW3 ekim55###Fantastik
The OriginalsCW3 ekim111###Fantastik
DraculaNBC25 ekim110###Fantastik-drama
merakla bekliyorum bunları gerçi daha listede çok var ama hangisini kopyala yapıştıracagımı şaşırdım
the originals the vampire diaries son 5 gün:)

The Vampire DiariesCW3 ekim55###Fantastik
The OriginalsCW3 ekim111###Fantastik
DraculaNBC25 ekim110###Fantastik-drama
merakla bekliyorum bunları gerçi daha listede çok var ama hangisini kopyala yapıştıracagımı şaşırdım
the originals the vampire diaries son 5 gün:)

The Vampire Diaries ile The Originals'ın aynı gün yayına girmesi ilginç. :D

Anladım teşekkürler.:(Daha çok varmış.:(

Aynen daha çok var ama daha uzun beklemişliğim de vardır o yüzden sıkıntı yok. :D

Ayırmaları saçma oldu bence ya. :)

Yine aynı 15 bölüm falan sürer. :)
valla çok iyi oldu belki bu sene the vampire diaries bitecekti.The originals belki 4 sezon sürer yani 3 sezon kardayım:D
dizide klaus un ailesi yani vampir soyunun başladığı anı anlatacaklarmış çok heyecanlı:D

valla çok iyi oldu belki bu sene the vampire diaries bitecekti.The originals belki 4 sezon sürer yani 3 sezon kardayım:D
dizide klaus un ailesi yani vampir soyunun başladığı anı anlatacaklarmış çok heyecanlı:D

The Vampire Diaries'in biteceğini bilmiyordum o zaman iyi ama şöyle bi sorun var işte The Vampire Diaries'te de göstermişlerdi biraz Klaus'un ailesini, eski zamanları onlarla ilişkili olursa iyi ama o gösterdiği sahnelerden ayrı bi şey olursa olmaz. :)

The Vampire Diaries'in biteceğini bilmiyordum o zaman iyi ama şöyle bi sorun var işte The Vampire Diaries'te de göstermişlerdi biraz Klaus'un ailesini, eski zamanları onlarla ilişkili olursa iyi ama o gösterdiği sahnelerden ayrı bi şey olursa olmaz. :)
bakıcaz artık :Ddaha bir çok dizi var listede neden haven yok:(
hangisini izleyeceğimi şaşırdım ama dracula fena gelmiyo bana fragmandan:D