2013-14 Yayın Dönemi Dizilerin Yayın Takvimi-Bilgileri

@xemrexxx listeyi sezon ortası reytingi yerine "sezon ortalama reytingi" koysan daha iyiydi. Vikilerde filan kaynak olarak böyle gösterilir genelde😕

Reytingleri neye göre koyacan bilmem ama bence izlenme sayısını koy (milyon cinsinden).Vikiler yada kaynak gösterilen yerler de öyle yapıyor.O yuzden bulduklarimi böyle paylaşayım.

Sezon açılış reytingleri;
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. = 12.12 milyon
How I Met Your Mother = 9.40 milyon
The Blacklist = 12:50 milyon
Revolution = 6.81

Revolution büyük ihtimalle bu sezon biter. Zaten geçen sene bir yarışmanın desteğiyle ayakta kalıyordu. (Hangisi hatırlamıyorum)
Modern Family 11.68 milyon ile başladı. Reyting olarak açık ara lider.

Revolution büyük ihtimalle bu sezon biter. Zaten geçen sene bir yarışmanın desteğiyle ayakta kalıyordu. (Hangisi hatırlamıyorum)
Modern Family 11.68 milyon ile başladı. Reyting olarak açık ara lider.
The Voice'du
Hafta da 2 yayınlanıyor biraz daha düşerse yine The Voice'ın arkasına geçer😕

Son düzenleme:
The Vampire DiariesCW3 ekim55###Fantastik
The OriginalsCW3 ekim111###Fantastik
DraculaNBC25 ekim110###Fantastik-drama
merakla bekliyorum bunları gerçi daha listede çok var ama hangisini kopyala yapıştıracagımı şaşırdım
the originals the vampire diaries son 5 gün

The Vampire Diaries ile The Originals'ın aynı gün yayına girmesi ilginç.

Anladım teşekkürler.
Daha çok varmış.

Aynen daha çok var ama daha uzun beklemişliğim de vardır o yüzden sıkıntı yok.

Galiba yapımcıları aynı önce the vampire diaries ardındanda the originals yayınlanacak

Ben bu kadar beklemeye alışık değilim Ocakta başlarsa azda sürer o zaman of 2 kötü haber.

Ayırmaları saçma oldu bence ya.

Yine aynı 15 bölüm falan sürer.
valla çok iyi oldu belki bu sene the vampire diaries bitecekti.The originals belki 4 sezon sürer yani 3 sezon kardayım

dizide klaus un ailesi yani vampir soyunun başladığı anı anlatacaklarmış çok heyecanlı

valla çok iyi oldu belki bu sene the vampire diaries bitecekti.The originals belki 4 sezon sürer yani 3 sezon kardayım

dizide klaus un ailesi yani vampir soyunun başladığı anı anlatacaklarmış çok heyecanlı

The Vampire Diaries'in biteceğini bilmiyordum o zaman iyi ama şöyle bi sorun var işte The Vampire Diaries'te de göstermişlerdi biraz Klaus'un ailesini, eski zamanları onlarla ilişkili olursa iyi ama o gösterdiği sahnelerden ayrı bi şey olursa olmaz.

bakıcaz artık
daha bir çok dizi var listede neden haven yok

hangisini izleyeceğimi şaşırdım ama dracula fena gelmiyo bana fragmandan

Hatırlatma
Bu akşam başlayacak;
Revenge (@xemrexxx )
Once Upon A time & Homeland (@OzaN başka varmıydı
)