2012 Temmuz Yönetici ve Yönetici Adaylarını Değerlendirme Anketler Açıldı!

Şaka mısın sen ya?

- - - Ekleme - - -

Öyle bir puan yok ki.
4 olsun bizim olsun

- - - Ekleme - - -

Öyle bir puan yok ki.
4 olsun bizim olsun

Şaka mısın sen ya?

- - - Ekleme - - -

4 olsun bizim olsun

- - - Ekleme - - -

4 olsun bizim olsun

insan saka yaptiginda guler bu normal insan davranisidir . cidden anlamiyormusun alemto
) niye bukadar mod olmamdan korkuyon anlamadim
))) korkma basvururken de biliyorumdum secilmiyecem diye adayda gosterse farketnezdi. sadece bukadar gereksiz cezaya ragmen aday olma sartina uymamin karsiliginda aday oldu . bu kadar endiselenme
)))))))

AlemTo, beyazsoy banlamazdı seni korkma artık boşu boşuna.

Harbiden ne yazdığını anlamıyorum küçüksemek gibi amacımda yok bu yazımda.Şu yukarıdaki yazından 1 kelime anladım sen beni anlamıyorsun alemtoyu anladım ve harbidende anlamıyorum

öncelikle hepsine teker teker oyumu kulandım... gizli işleri sevmem

primevera
princss
besalet
anakin
legend

bunlara full 1 verdim ! 0 olsa onu verecektim de neyse...

ayrıca ;

arslan bey
cevaa
fks14

e ise full 4 verdim !

darksal ile emreemre ya sanırım bir iki 3 hariç diğerleri 4...

ayrıca legend killer ne ya adam geçen yıl küfretmiş şimdi aday olmuş ? geçen yıl küfreden bu yıl da küfreder... umarım arslan bey ile cevaa seçilir tek...

Değerlendirmemi objektif olmaya çalışarak yaptım

Dinci gezinirsin hak yemeden korkmazsın helal olsun sana

doğru konuş ! dinci değil dindarım ramazan ramazan adamın asabını bozma ayrıca kime ne benim bedenim benim kararım
onları 2 verecek bişey bulamadım maleseev üstelik tek tek okudum yazıları...
dindar insan hak yemekten korkmaz mı ? başkası üzerinde onun hayatıyla ilgili karar veriyorsun yani iyice düşünmek gerek.ama sen arkadaşlarını kayırmaktan başka birşey yapmıyorsun

Ah canım rahatsız olmuş

evet rahatsizim senle muhatap oldugum icin

- - - Ekleme - - -

dindar insan hak yemekten korkmaz mı ? başkası üzerinde onun hayatıyla ilgili karar veriyorsun yani iyice düşünmek gerek.ama sen arkadaşlarını kayırmaktan başka birşey yapmıyorsun

kardes burda hak yeme yok adam fikrini belirtmis. bu anketin amaci insanlarin fikrini almak ne yani kvp yalan mi soyleseydi . adamin fikri bu acikca soylemis iste

Ben değerlendirmemi yaptım. Şunu söylemek istiyorum, çok fazla abartılı değerlendirmede bulunmadım. Mesela değerlendirmede bulunduğum kişiler arasında "Çok iyi" dediğim mutlaka biri vardır, hadi en azından "İyi" dediğim biri mutlaka vardır. Taraf tutmadan, performanslarını göz önünde bulundurmaya çalıştığım bir değerlendirme olduğunu düşünüyorum ki umarım öyle olmuştur.

full 1 verdıysen sayılmıyor ılk mesajda yazmıyo mu

alemto bız anlıyoruz senı rahat ol

admin anladı çok kişi full 1 alacak hemen böyle önlem aldı 😉

ama olsun benim içim rahat bana hakaret eden dalga geçen kışkırtan insanlar gereğini aldı bastım eksiyi