Şaka mısın sen ya?basvurdum ozan hatirlamiyorum basvurumu diyorsa no problem. ozanla 3-4kez mesajlastik hatirladigina emim. ozana basvuruar ozelden yapiliyor cekilmede ozelden yada ozana forumdan ozanin ismini vererek olur. ben iki durumuda yapmadim. cunku ilk basvuruyu formd yaptim kabul etmediler ozel mesaj at dediler. kurali ozan belirledi kendi kuralina ozan uymuyorsa ben ne yapayim )))))
4 olsun bizim olsun
Öyle bir puan yok ki.
4 olsun bizim olsun
Öyle bir puan yok ki.
Şaka mısın sen ya?
- - - Ekleme - - -
4 olsun bizim olsun
- - - Ekleme - - -
4 olsun bizim olsun
insan saka yaptiginda guler bu normal insan davranisidir . cidden anlamiyormusun alemto ) niye bukadar mod olmamdan korkuyon anlamadim ))) korkma basvururken de biliyorumdum secilmiyecem diye adayda gosterse farketnezdi. sadece bukadar gereksiz cezaya ragmen aday olma sartina uymamin karsiliginda aday oldu . bu kadar endiselenme )))))))
Dinci gezinirsin hak yemeden korkmazsın helal olsun sanaöncelikle hepsine teker teker oyumu kulandım... gizli işleri sevmem
primevera
princss
besalet
anakin
legend
bunlara full 1 verdim ! 0 olsa onu verecektim de neyse...
ayrıca ;
arslan bey
cevaa
fks14
e ise full 4 verdim !
darksal ile emreemre ya sanırım bir iki 3 hariç diğerleri 4...
ayrıca legend killer ne ya adam geçen yıl küfretmiş şimdi aday olmuş ? geçen yıl küfreden bu yıl da küfreder... umarım arslan bey ile cevaa seçilir tek...
dindar insan hak yemekten korkmaz mı ? başkası üzerinde onun hayatıyla ilgili karar veriyorsun yani iyice düşünmek gerek.ama sen arkadaşlarını kayırmaktan başka birşey yapmıyorsun
doğru konuş ! dinci değil dindarım ramazan ramazan adamın asabını bozma ayrıca kime ne benim bedenim benim kararım onları 2 verecek bişey bulamadım maleseev üstelik tek tek okudum yazıları...
Ah canım rahatsız olmuş
dindar insan hak yemekten korkmaz mı ? başkası üzerinde onun hayatıyla ilgili karar veriyorsun yani iyice düşünmek gerek.ama sen arkadaşlarını kayırmaktan başka birşey yapmıyorsun
o niye ?
o niye ?
Kısaca hepsini 5 yaptım desene