2012 Temmuz Yönetici ve Yönetici Adaylarını Değerlendirme Anketler Açıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar moderatör başvuruları an itibariyle sona erdi.

Başvuru sürecinde 4 kişi moderatörlük için geçerli başvuru yaptılar.

Bu 4 kişi: Arslan Bey, Cenation, cevaa ve LeqeND KiLLeR

Bu 4 aday için tek tek 10'ar soruluk birer değerlendirme anketleri açtık. Bu anketler başvuruların değerlendirilmesinde önemli rol oynayacaktır.

Adayların aday oldukları bölümler;
Arslan Bey: TV Dünyası & Spor Bölümü
Cenation: Oyun Dünyası & Komik Bölüm
cevaa: Ünlü Resimleri & Müzik Genel
LeqeND KiLLeR: Oyun Dünyası & Spor Bölümü

Bunun yanı sıra forumdaki 8 yönetici arkadaş için de değerlendirme formları oluşturuldu. Onlara da oy kullanmanızı rica ederiz.

Anketlerle ilgili bilinmesi gerekenler:

• Anketler kararın alınmasında kesin rol oynamayacak sadece yardımcı olması için hazırlandı.
  • Bütün soruları tek tek, düzgün bir şekilde cevaplamanız isteniyor. Eğer bir kişinin anketlerde öne çıkmasını sağlamak amacıyla soruları dikkate almadan cevapladığı gözlenirse bu kişinin hiçbir oyu sayılmayacaktır.
  • Anketlerde kime hangi puanları verdiğinizi benim dışımda kimse görmeyecektir ve kimseye açıklanmayacaktır.
  • Anketler 23 Temmuz 2012 Pazartesi Saat 23.00'da sona erecektir.
  • Moderatör başvurularının kesin sonuçları 25 Temmuz 2012 Çarşamba günü ilan edilecektir.

Anketlere gitmek için tıklayın

Son düzenleme:
Hepsine oylarımı kullandım.Elimden geldiğince tarafsız olmaya çalıştım.Herkese başarılar.

Bu soru neden soruluyor anlayamadım; Şikayetlerle İlgilenerek Çözüm Üretebilmesi ?

Üyeler nasıl bılecek kı bunu?

BesaleT,Darksaal,Emreemreu ve Anakini değerlendirdim yavaş yavaş ötekilere geçiyorum :):)

- - - Ekleme - - -

O seçenekte sadece yöneticilerin oyları sayılır. Çünkü dediğin gibi üyeler bilemez bunu. :)

Bence bilinir konuda yazdığı mesajlardan

Son düzenleme:
Herkese oyumu kullandım ama bir kişiye daha henüz kullanmadım."Kullansam mı kullanmasam mı?"diye düşünüyorum.

tum sartlara uyuyordum ama ozan almamis yine tarafsiz davranmis zaar :))))

neyse uc kisiye oy kulandim fsk ya genelde cok iyi verdim. arslan beye genelde iyi verdim. diger modada haketigini verdim gerci bosuuna kulandim farkindayim ozan himayesine almis o arkadasi biz hakettigini versek ne degisecek :))))))

tum sartlara uyuyordum ama ozan almamis yine tarafsiz davranmis zaar :))))

neyse uc kisiye oy kulandim fsk ya genelde cok iyi verdim. arslan beye genelde iyi verdim. diger modada haketigini verdim gerci bosuuna kulandim farkindayim ozan himayesine almis o arkadasi biz hakettigini versek ne degisecek :))))))

Tekrar başvurmayacağını söyledin ve başvurmadın. O yüzden almadım. Yoksa başvurunu yenileseydin alınırdın elbette. :)