20 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

O Ses finalde coşmuş

Arkadaşım Hoşgeldin yine çok iyi

Acun Medya'm işini bilir. 😉

Karadayi dün o kadar durgun, heyecansizdi ki, yani Totalde birinci olmasina sasirdim. Tebrikler tüm ekibe.

O Ses ABde cok iyi gitmis ama bunda en heyecanli yerin gece yarisindan sonra ve Karadayi bittikten sonra yayinlanmasida etken. Birinci olacagi belliydi zaten heyecan coktu. Normal

Pazartesi Verileri Final

TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 10,4
Karadayı
Reyting Ortalaması: 10,66

O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 10 kere 1. olmuş.

A/B GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 12,41
Karadayı
Reyting Ortalaması: 9,8

O Ses Türkiye 15 kere 1. olmuş.
Karadayı 3 kere
1. olmuş.

dememişmiydim karadayı total işi diye
sahte ab ciler @EveN @Bully
ve karadayıcılar @Yakamoz-Asi @Forumdash

Yurdum İnsanı çok kötü başlamış. AB'de ilk 100'de yok.

Asayiş Berkkemal AB'de çok iyi.

O Ses Final bölümüyle açık ara yaparak birinci olmuş tebrikler.
Karadayı geçen haftaya göre reytingleri düşmüş(En kötü bugünse bugünde KARADAYI)

karadayı dünkü o durgun ve kötü bölüme rağmen zirvede yer almış üstelik sabah namazına müteakip biten ve finali yayınlanan o sese karşın helal olsun valla demekki az aksiyon olsa neler olacak

o ses türkiye karadayıyı totalde geçedi ab grubunda en yüksek reytingini almış final olduğundan normaldir

Yoo öyle demek istemedim. Diziye bir kere şans verip izlesen en azından şuan yolladığım yeri azıcık izlersen mutlu olurum yorumunu bekliyorum olur mu ?

Lütfen izle dedim bak.

aşırı beğenmedim deniz.
senaryo yerinde ama oyunculuk olarak değerlendirirsek kötü özellikle kadın..

@denizz19 bir tana de benden sana, bende yeri çok ayrı olan sahnelerden 1 tanesi..

Büyük Risk çok iyi başlamış tebrikler.

aşırı beğenmedim deniz.
senaryo yerinde ama oyunculuk olarak değerlendirirsek kötü özellikle kadın..

@denizz19 bir tana de benden sana, bende yeri çok ayrı olan sahnelerden 1 tanesi..

Oyunculuklar kötü mü özellikle kadın mı 😱 Ben Reyhan'ın oynadığı duygusal sahnelerde ağladığımı bilirim

İzliyorum şimdi.