Umutsuz Ev Kadınları güzel gitmiş. Ama eskiye göre çok düşük. Dün izledim aslında. Eski bölümleri gibi.. Yine çok güzel. Ama Survivor oldukca böyle reytingler alacak. Sonuçta Survivor gidici. Ama UEK kalıcı
Umutsuz Ev Kadınları güzel gitmiş. Ama eskiye göre çok düşük. Dün izledim aslında. Eski bölümleri gibi.. Yine çok güzel. Ama Survivor oldukca böyle reytingler alacak. Sonuçta Survivor gidici. Ama UEK kalıcı
arkadaşim dediklerinde hakli olablirsin ama izleyiciler eski a.sirdakiler oyuncularini tekrardan bir araya getirdi hamdi alkan sağolsun ve de son derece de başarililar..bence reyting açisindan tek kayip pek fazla izlenemeyen bi kanal olan tnt de olmasi.
çünkü mesela bende bizim 45 haneli köyde bi araştirma yaptiğimda çoğu arka siradakiler sevenlerin dizinin yeniden başlamasindan haberleri yoktu bile...ve tnt kanalini hiç tanimayan bilmeyeen insanlar hep.daha kanal listesinin üst siralarinda değilde tnt kanali kanal listelerinde hep arka siralarda..düşünüyorum da bizim evde net olmasaydi acaba biizim haberimiz nasl olcakti?herkeslerin evindede net yok çnkü...
I love you tnt-hamdi alkan-bes production-tnt...