Polat Şaşmaz
Favori Üye
Survivor yine ucmus ve iki grubtada rahat bir sekilde ilk ikiyi kapatmis. Dün gercekten gayet güzel ve heyecanliydi, adada ortalik iyice karisti ama bence ünlüler oyuna geldiler cünkü gönüllüler ilk önce Nihat ve Almeda yi yanina cekti ve Mustafa yi göndertti, dün ise anlasmaya göre hepsi Alp i yazacakti ama 3 gönüllü Anil in ismini yazdiki kesinlikle onlardan biri gitsin diye, gönüllüler sinsi sinsi planlarini uyguluyorlar.
UEK yine iki grubtada 5 Reytingin üstüne cikamamis. Bu dizinin gelecegini gercekten cok merak ediyorum ama su kesin bu reytingler Kanal D ye yetmez.
Farkli Desenler Total de kanalinin yüzünü güldürmeye devam ediyor, AB de ise STV nin en fazla izlenen dizisi olma özelligini koruyor.
2 Yaka bir Ismail iki grubtada 3 Reytingin üstüne cikamamis, zaten 12 Reyting alan bir Survivor varken bu günde daha fazla yükselemez bu dizi.
Behzat C. Total de yine vasat gitmesine ragmen, AB de 6. olarak basarili bir gün gecirmis.
Aynen hacı ya yeni sezonda bi süpriz olabilir kanal değiştiricektir elbet.Arka Sıradakiler ilk 100'a girememesi sorun TNT dir .. BİRAN ÖNCE FOX'A DÖNMELİ ...
Nurgül çok başarılı bir oyuncu kötü karakteri oynasada seviyorum bu kızıArka siradakiler günüydü dün....
Yeni zehra nurgül süpersin
arka sıradakiler ilk 100'a girememesi sorun tnt dir .. Biran önce fox'a dönmeli ...
Aynen hacı ya yeni sezonda bi süpriz olabilir kanal değiştiricektir elbet.
yeniden fox a dönmesini bende çok istiyorum..fox un pazar akşamlari arka siradakilerden sonra batti zaten
ama şöyle bişi de var ki reytingler hariç tnt den son derece memnunuz...dizimizi tekrardan bize kavuşturdu..
Fakat;bu sbt reytingleri açikçasi hiç tatmin etmiyor ki beni...
şu tns bi an önce gelseydi de artik ondan sonra konuşmamiz daha doğru olur..
nurgül çok başarılı bir oyuncu kötü karakteri oynasada seviyorum bu kızı
tns ölçüm yapmayacak hacı
Başka Kanala Geçsede FOX'ada Geçse İlk 100e giremez çünkü,
Arka Sıradakiler Foxtayken reyting rekoru kırıyordu. oyuncuların dağılması ve sezon başlangıcında arka sıradakiler umut yapıldı ama istenilene ulaşamayınca final yaptı. dizinin tekrar tnt'de başlaması kanal fark etmez ama bir hataydı onca olan biten rüya olarak gösterildi. şuanki bölümlerine bakıyorum ama amatörce iş yapılyor. O eski arka sıradakilerden eser yok malesef dizi izleyici kitlesinin çoğunu kaybetti. başka bir dizide görmek isterim ben oyuncuları şahsen mesela saffet hayat devam ediyorda gayette başarılı
başka kanala geçsede fox'ada geçse ilk 100e giremez çünkü,
arka sıradakiler foxtayken reyting rekoru kırıyordu. Oyuncuların dağılması ve sezon başlangıcında arka sıradakiler umut yapıldı ama istenilene ulaşamayınca final yaptı. Dizinin tekrar tnt'de başlaması kanal fark etmez ama bir hataydı onca olan biten rüya olarak gösterildi. şuanki bölümlerine bakıyorum ama amatörce iş yapılyor. O eski arka sıradakilerden eser yok malesef dizi izleyici kitlesinin çoğunu kaybetti. Başka bir dizide görmek isterim ben oyuncuları şahsen mesela saffet hayat devam ediyorda gayette başarılı