20 Mayıs 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 4 40.0%
  • 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 3 30.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 2 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 2 20.0%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
survivor şov yapmış yine farklı desenlerde süper gitmiş

Survivor yine ucmus ve iki grubtada rahat bir sekilde ilk ikiyi kapatmis. Dün gercekten gayet güzel ve heyecanliydi, adada ortalik iyice karisti ama bence ünlüler oyuna geldiler cünkü gönüllüler ilk önce Nihat ve Almeda yi yanina cekti ve Mustafa yi göndertti, dün ise anlasmaya göre hepsi Alp i yazacakti ama 3 gönüllü Anil in ismini yazdiki kesinlikle onlardan biri gitsin diye, gönüllüler sinsi sinsi planlarini uyguluyorlar.

UEK yine iki grubtada 5 Reytingin üstüne cikamamis. Bu dizinin gelecegini gercekten cok merak ediyorum ama su kesin bu reytingler Kanal D ye yetmez.

Farkli Desenler Total de kanalinin yüzünü güldürmeye devam ediyor, AB de ise STV nin en fazla izlenen dizisi olma özelligini koruyor.

2 Yaka bir Ismail iki grubtada 3 Reytingin üstüne cikamamis, zaten 12 Reyting alan bir Survivor varken bu günde daha fazla yükselemez bu dizi.

Behzat C. Total de yine vasat gitmesine ragmen, AB de 6. olarak basarili bir gün gecirmis.

Survivor yine ucmus ve iki grubtada rahat bir sekilde ilk ikiyi kapatmis. Dün gercekten gayet güzel ve heyecanliydi, adada ortalik iyice karisti ama bence ünlüler oyuna geldiler cünkü gönüllüler ilk önce Nihat ve Almeda yi yanina cekti ve Mustafa yi göndertti, dün ise anlasmaya göre hepsi Alp i yazacakti ama 3 gönüllü Anil in ismini yazdiki kesinlikle onlardan biri gitsin diye, gönüllüler sinsi sinsi planlarini uyguluyorlar.

UEK yine iki grubtada 5 Reytingin üstüne cikamamis. Bu dizinin gelecegini gercekten cok merak ediyorum ama su kesin bu reytingler Kanal D ye yetmez.

Farkli Desenler Total de kanalinin yüzünü güldürmeye devam ediyor, AB de ise STV nin en fazla izlenen dizisi olma özelligini koruyor.

2 Yaka bir Ismail iki grubtada 3 Reytingin üstüne cikamamis, zaten 12 Reyting alan bir Survivor varken bu günde daha fazla yükselemez bu dizi.

Behzat C. Total de yine vasat gitmesine ragmen, AB de 6. olarak basarili bir gün gecirmis.

behzat ç. yinede totaldede kötü sayılmaz. + yükselişte biraz daha aksiyonlara dönerse ercü falan yükselir.

survivor izledim.. yine muhteşemdi.. özellikle dün nihat altınkayaya çok sinir oldum.. kendi takım arkadaşlarını bırakıp gönüllülerin yanına geçti almedayla beraber.. hasan zaten içlerinde en uyanığı... oylamaya bilerek alpla anılı bıraktı ikiside güçlü hangisi gderse gelecek hafta gtmeyeni bi daha yazarız der gibi..

behzat Ç yine günü başarıyla tamamlamış tebriği hakediyor

arka sıradakiler ilk 100'a girememesi sorun tnt dir .. Biran önce fox'a dönmeli ...

yeniden fox a dönmesini bende çok istiyorum..fox un pazar akşamlari arka siradakilerden sonra batti zaten :d
ama şöyle bişi de var ki reytingler hariç tnt den son derece memnunuz...dizimizi tekrardan bize kavuşturdu..
Fakat;bu sbt reytingleri açikçasi hiç tatmin etmiyor ki beni...
şu tns bi an önce gelseydi de artik :( ondan sonra konuşmamiz daha doğru olur..

Aynen hacı ya yeni sezonda bi süpriz olabilir kanal değiştiricektir elbet.

Başka Kanala Geçsede FOX'ada Geçse İlk 100e giremez çünkü,
Arka Sıradakiler Foxtayken reyting rekoru kırıyordu. oyuncuların dağılması ve sezon başlangıcında arka sıradakiler umut yapıldı ama istenilene ulaşamayınca final yaptı. dizinin tekrar tnt'de başlaması kanal fark etmez ama bir hataydı onca olan biten rüya olarak gösterildi. şuanki bölümlerine bakıyorum ama amatörce iş yapılyor. O eski arka sıradakilerden eser yok malesef dizi izleyici kitlesinin çoğunu kaybetti. başka bir dizide görmek isterim ben oyuncuları şahsen mesela saffet hayat devam ediyorda gayette başarılı

yeniden fox a dönmesini bende çok istiyorum..fox un pazar akşamlari arka siradakilerden sonra batti zaten :d
ama şöyle bişi de var ki reytingler hariç tnt den son derece memnunuz...dizimizi tekrardan bize kavuşturdu..
Fakat;bu sbt reytingleri açikçasi hiç tatmin etmiyor ki beni...
şu tns bi an önce gelseydi de artik :( ondan sonra konuşmamiz daha doğru olur..

Tns ölçüm yapmayacak hacı :D

nurgül çok başarılı bir oyuncu kötü karakteri oynasada seviyorum bu kızı

yaa arkadaşim çok çok pardon.oradaki o gülünç simgesini istemeden-bilmeyerek yapmişim yaa..pardon..
Yoksa nurgül de en az zehra kadar başarili ve mükemmel..
Bende beğendim yani yeni zehrayi..yanliş anlama..........

tns ölçüm yapmayacak hacı :d

aaaaaaa!!!!!!!neden ki arkdaşim yaa?ne de güzel hazirlanmşlardi.........ben de hazirlanmştim..kötü oldu bu yav :( offfff offfffffff

Arka siradakiler bu reytingleri asla haketmiyor yaaaaaaa

Moderatörün son düzenlenenleri:
Başka Kanala Geçsede FOX'ada Geçse İlk 100e giremez çünkü,
Arka Sıradakiler Foxtayken reyting rekoru kırıyordu. oyuncuların dağılması ve sezon başlangıcında arka sıradakiler umut yapıldı ama istenilene ulaşamayınca final yaptı. dizinin tekrar tnt'de başlaması kanal fark etmez ama bir hataydı onca olan biten rüya olarak gösterildi. şuanki bölümlerine bakıyorum ama amatörce iş yapılyor. O eski arka sıradakilerden eser yok malesef dizi izleyici kitlesinin çoğunu kaybetti. başka bir dizide görmek isterim ben oyuncuları şahsen mesela saffet hayat devam ediyorda gayette başarılı

Haklısın ya hacı şöyle olabilirdi Arka Sıradakiler Umut'un yönetmeni Ali Bilgin'di iyi değildi açıkcası ve Hamdi Alkan dizinin başına geçebilirdi Özge'yi Sanem'i Yadigar'ı Rıza'yı Memo'yu Ali'yi Cemre, Pınar bunları diziye alırdı tekrardan öle 1 sezon çıkarırdı konu bu kişiler üzerinde ilerlerdi yani o yeni katılan oyuncuların hepsi çıkardı Gamze'de okuldan ayrılırdı o oyuncuların çıkması için anca böyle olurdu ne güzel olurdu ya bunu düşünerek hareket edebilirlerdi bence.

başka kanala geçsede fox'ada geçse ilk 100e giremez çünkü,
arka sıradakiler foxtayken reyting rekoru kırıyordu. Oyuncuların dağılması ve sezon başlangıcında arka sıradakiler umut yapıldı ama istenilene ulaşamayınca final yaptı. Dizinin tekrar tnt'de başlaması kanal fark etmez ama bir hataydı onca olan biten rüya olarak gösterildi. şuanki bölümlerine bakıyorum ama amatörce iş yapılyor. O eski arka sıradakilerden eser yok malesef dizi izleyici kitlesinin çoğunu kaybetti. Başka bir dizide görmek isterim ben oyuncuları şahsen mesela saffet hayat devam ediyorda gayette başarılı

arkadaşim dediklerinde hakli olablirsin ama izleyiciler eski a.sirdakiler oyuncularini tekrardan bir araya getirdi hamdi alkan sağolsun ve de son derece de başarililar..bence reyting açisindan tek kayip pek fazla izlenemeyen bi kanal olan tnt de olmasi.
çünkü mesela bende bizim 45 haneli köyde bi araştirma yaptiğimda çoğu arka siradakiler sevenlerin dizinin yeniden başlamasindan haberleri yoktu bile...ve tnt kanalini hiç tanimayan bilmeyeen insanlar hep.daha kanal listesinin üst siralarinda değilde tnt kanali kanal listelerinde hep arka siralarda..düşünüyorum da bizim evde net olmasaydi acaba biizim haberimiz nasl olcakti?herkeslerin evindede net yok çnkü...
I love you tnt-hamdi alkan-bes production-tnt...