20 Mart 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'ü tebrik etsem içimden gelmeyerek tebrik etmiş olacağım bu yüzden en iyisi tebrik etmemek.

Hem ben tebrik etsem bu sefer de çok yapmacıksın keşke ölsen dersin.
Benim ne dediğime bu kadar takıldığını bilmiyordum
Sen tebrik et ne yapacan sen ben ister yapmacıksın derim ister harbi

Benim ne dediğime bu kadar takıldığını bilmiyordum
Sen tebrik et ne yapacan sen ben ister yapmacıksın derim ister harbi
Tebrik etmiyorum arkadaşım zorla mı, asla da tebrik etmeyeceğim.

Ha ama sen Survivor'ı tebrik edersen ben de belki Karagül'ü tebrik ederim.

Tebrik etmiyorum arkadaşım zorla mı, asla da tebrik etmeyeceğim.

Ha ama sen Survivor'ı tebrik edersen ben de belki Karagül'ü tebrik ederim.
Survivor'u neden tebrik edeyim ben onu kaale bile almıyorum şimdi sende bende Karagül'ü kaale almıyorum diyeceğini biliyorum de hadi içinde kalmasın

Survivor'u neden tebrik edeyim ben onu kaale bile almıyorum şimdi sende bende Karagül'ü kaale almıyorum diyeceğini biliyorum de hadi içinde kalmasın
Ben de Karagül'ü kaale almıyorum, zirvede olması benim için bir şey ifade etmiyor, yok gibi benim için.

Ama düşüş yaşadığı zamanlarda kaale alacağım tabii ki Karagül'ü.

Ben de Karagül'ü kaale almıyorum, zirvede olması benim için bir şey ifade etmiyor, yok gibi benim için.

Ama düşüş yaşadığı zamanlarda kaale alacağım tabii ki Karagül'ü.
Saruhan Hünel geldi şimdilik düşüş imkansız bilakis yükseliş başladı yeniden

helal olsun asiyeye fan kafalarun şişirme dizilerini geçiyor
kız @Çiğdem- izle de asiyeden bişiler kap

karagül iyi gidiyor artık bu sezon böyle devam eder
medcezir idare eder

Tebrikler [HASHTAG]#Medcezir[/HASHTAG]

Dünkü bölümün fragmanına çok iddialı diyorlardı o yüzden yükselmiştir.

Gelecek sezon illa ki düşecek.
Evet çok iddialı bir fragmandı sana atardım fragmanı ama izlemeyeceğini biliyorum o yüzden atmiyim
Bu haftada dönüşüm başlıyor Ebru artık eski Ebru olmayacağını açıkladı. Gelecek sezon düşsün gitsin 7 reyting alsın ne olacak sanki

Kot kafaya bakın hele bugüne kadar attığın hangi fragmanı, videoyu izlemedik.

7'li reytinglere düşüp zirveyi kaybederse dilimden kurtulamaz.

karagül 10 rtg alarak zirvede yer almış sevindim
işte benim stilim ab de 3 rtg alarak fena gitmemiş

Bu heyecanlı olan fragman
Silahlar, bıçaklar, sopalar havada uçuşuyor maşallah yine vurmuşlar totalin dibine ama uçurumu unutmuşlar bu sefer.

Zaten bu dizinin fragmanları hep heyecanlı oluyor halk da buna kanıp izliyor yoksa bölümlerin son zamanlarda sıkıcı geçtiğini duyuyoruz.

Saruhan Hünel takviyesi iyi olmuş, dizi bu sezonu kurtarır gibi, umarım oranlar artmaz ama.

Total dizisi bu ama görüldüğü üzere gün o kadar boş ki AB grubu bile Karagül'e kayıyor var sen düşün

Total dizisi bu ama görüldüğü üzere gün o kadar boş ki AB grubu bile Karagül'e kayıyor var sen düşün
Ne yazık ki Medcezir'de senaryo bitti gençlik dizileri illa ki düşüyor bir süreden sonra.

Ne yazık ki Medcezir'de senaryo bitti gençlik dizileri illa ki düşüyor bir süreden sonra.
Senaryo bitti ama ısrarla sürdürüyorlar yani en başta 9 reytinge kadar alan diziydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi 4'lerde sürünüyor