xBUGRAx
Emekli
Güldür Güldür'e yeni saati yaramış.
cumartesi survivor izlemeyi unutmadağhan rihanna şov
biz blok almıyoz alsak 15 i geçeriz diyodu bazı arkadaşlar ama daha da düştü yanlışmıyım[/SIZE]
Eskiden takip ediyordum ama artık bıraktım anlık analizleri iyidi ama şimdi onuda yapmıyor anca kanallara programlara laf atıyor.Rating Kurdu Sesli Güldürdü.Çocuk mu yönetiyor bu adresi yahu.Ardından da Gupsenin bitmiyor, Gülsenin adresi sahte tweetini retweet yapmış.
BUGÜNE KADAR HER SÖYLEDİĞİ DOĞRU ÇIKAN <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>ratingkurdu YİNE HAKLI ÇIKTI.YALAN DÜNYA THE END...SENARİST GÜRSE BİRSEL AÇIKLAMIŞ.BİZ 2 HAFTA ÖNCE!
biz blok almıyoz alsak 15 i geçeriz diyodu bazı arkadaşlar ama daha da düştü yanlışmıyım
Rating Kurdu Sesli Güldürdü.Çocuk mu yönetiyor bu adresi yahu.Ardından da Gupsenin bitmiyor, Gülsenin adresi sahte tweetini retweet yapmış.
BUGÜNE KADAR HER SÖYLEDİĞİ DOĞRU ÇIKAN <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>ratingkurdu YİNE HAKLI ÇIKTI.YALAN DÜNYA THE END...SENARİST GÜRSE BİRSEL AÇIKLAMIŞ.BİZ 2 HAFTA ÖNCE!
düştüğüne kanıtın var mı yarın tns de aynı kalır ya da yükseleirse
DR.Erol gibi konuşmuşKırmızı yeri okuyun"Biz 2 hafta önce söylemiştik kimse bize inamamamişti.Ne diyorsak o otur sıfır"
Erol Köse devr almış herhalde profili.Eskiden takip ediyordum ama artık bıraktım anlık analizleri iyidi ama şimdi onuda yapmıyor anca kanallara programlara laf atıyor.
anlıkla değil resmi sonula konuşalım
blok almadan önce ve blok aldıktan sonra reytinglerine bakmanı öneririmanlıklarda ortada
anlıkla değil resmi sonula konuşalım
Erol Köse devr almış herhalde profili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?