20 Kasım 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman - 171. Bölüm | ATV

• Leyla - 10. Bölüm | NOW

• Sandık Kokusu - 35. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Sahipsizler - 2. Bölüm | Star TV

• Annem Ankara - Yeni Dizi | Kanal D

• Sen Türkülerini Söyle - 32. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Leyla'ma tabii ki. Artışı sürer inşallah. :Z:bhr:
Artış olmasa bile now icin yeterli oran aldiklari oran sıkıntı yok dizide
Kanalda kazaniyor yapim sirketide 4 reytinglik butcesi var dizinin butcenin uzerinde kazaniyolar 🏅yeni dizi hazirlaniyor now icin ay yapimdan
------

Annem Ankara kaç alacak, Leyla, Sandık, Sahipsizler ne yapacak merakla sabahı bekliyorum...
Annem Ankara tahminimce 4.80 -5.70 arası izlenir
Leyla 6 + uzeri korur oranlarını
Sahibsizler 2 reyting alsa şükretsin
Sandık Kokusu 4.60 falan gelir

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Leyla izledim.
------

5 dizi birbirine giriyor reyting takip edenler açısından bu sezonun en heyecan verici günü. Kendimce reyting tahminimi de yapayım tutacak mı bakalım. :A

TOTAL: Kuruluş > Leyla > Annem Ankara > Sahipsizler > Sandık Kokusu
AB: Annem Ankara > Leyla > Kuruluş > Sandık Kokusu > Sahipsizler
ABC1: Leyla > Kuruluş > Annem Ankara > Sandık Kokusu > Sahipsizler

Sandık Kokusunu izleyemedim. Yarına veya hafta sonuna yayarım artık

• Beğendim
Leyla izledim.
------

5 dizi birbirine giriyor reyting takip edenler açısından bu sezonun en heyecan verici günü. Kendimce reyting tahminimi de yapayım tutacak mı bakalım. :A

TOTAL: Kuruluş > Leyla > Annem Ankara > Sahipsizler > Sandık Kokusu
AB: Annem Ankara > Leyla > Kuruluş > Sandık Kokusu > Sahipsizler
ABC1: Leyla > Kuruluş > Annem Ankara > Sandık Kokusu > Sahipsizler
Gerçekten de haklısın çok karışık bir gün oldu. Ama bu kadar dizinin arasında 6 reytinglik Kuruluş ne yapacak ? Dizi için yolun sonu gelir mi ?

O kadar dizi var ben şahsen artık Annem Ankara ve Leyla'nın Kuruluş'u yıkacağını düşünüyorum.

• Beğendim
Annem Ankara
Gc4_-2wXYAAZ4Fo

Leyla: Hayat, Aşk, Adalet
Kuruluş: Osman
Gc4_-FEWcAAteJJ
Gc4_9qXXIAA0d8z
Sahipsizler
Sandık Kokusu
Gc4__SqXEAA0Blo
Gc5AAAnWgAAn0xu

Masterchef Türkiye
Total | (12) | 3,31
AB | (3) | 4,16
ABC1 | (7) | 4,02

Annem Ankara (TKR)
Total | (23) | 1,66
AB | (19) | 1,61
ABC1 | (17) | 2,04

Kaynak: TİAK

Annem Ankara kopardığı patırtıya (ilk bölüm için) değmemiş,
Sahipsizler sadece totalde varım demiş,
Sandık kötü bir çizgiye adım atmış...

Sandık Kokusu haftaya toparlar yine. Öyle umuyorum.
Dün yarısını izledim geceye kadar. Kalanına bugün bakarım. Bölümün pek aksiyonu yoktu izlediğim kadarı ile.

Annem Ankara iyi bir açılış yapmış. 2. Bölümde oranlarının ne kadar yükseleceği göstereceği varlığı belli edecektir. Konusu hakkında bir fikrim yok. Görüntüleri soğuktu. Bir kaç bölüme ortalama reytinge devam eder gibi hissediyorum.
5 dizininde totalinin “iyi” olması ilginç. Bu sene tüm diziler kendi yağında kavruluyor gibi. Reytinglerde bonkörlük var :A

• Beğendim
Annem Ankara sadece ABC1 de iyi baṣlamıṣ. Totalde Sahipsizlerden farkı yok. İṣi zor.

Leyla ve Osman doludizgin.
------

MasterChef Total'de listeye giremedi mi? @Aserat

• Beğendim
Annem Ankara, çok iyi başlamış. Bölümü bugün izlerim. Dizi tutarsa Kanal D, Show TV'ye yetişir veya geçebilir.

Sandık Kokusu, karşısında ciddi rakipler olmadığı için şanslıydı bugüne kadar. İlk sınavını verecek.

Sahipsizler, TOTAL'de 4'e yükselmiş ama diğer gruplarda kötü. Dizinin kaderi şimdilik muamma gibi duruyor.

Leyla ve Kuruluş Osman'ın kafası rahat.

• Beğendim
Çarşamba gününün en rahat işi Kuruluş. Türünde tek yapım. Diğer dört dizi de birbirinden çalmaya çalışıyor. Bu durum hepsini zinde tutar, hata payını azaltır. Hepsinin iyi gittiği bir senaryoda çok olası olabilir. Şimdilik Sahipsizler harici tehlikeli sularda yüzen kimse yok.

• Beğendim
Kaç dizi geldi kaç dizi gitti Kuruluş Osman hala zirvede, tebrikler. :bhr: Osman dönemini yavaş yavaş tamamlayıp Orhan dönem geçiş yapmaları güzel olur.

• Beğendim
Leyla günün yoğunluğuna rağmen reytinglerini büyük ölçüde korumuş hatta AB'de yükselmiş. :Z Dünkü bölüm de akıcı ve keyifliydi. Önceden kendini sağlamlaştırmış olmanın etkisiyle rekabette kafası daha rahat olacaktır.

Annem Ankara iyi giriş yapmış. Gün boş olsa daha yüksek başlayabilirdi ama yine de umut veriyor. Kanal D'de geçen sezon iddialı dönem dizisi klasmanından Dilek Taşı da bu ayarda başlayıp sonradan düşmüştü ama bu dizinin reyting ivmesi yukarı gidecek diye düşünüyorum.

Sahipsizler Total'de iyi direnmiş ama AB ve ABC'si kötü. Yan Oda gibi dört bölümde yayından kalkmaz ama şimdilik 13 bölümün ötesini görmesi imkansız duruyor.

Sandık Kokusu bu zamana kadar boşluktan daha doğrusu alternatifsizlikten izleniyordu güçlü rakip gelince kayıp vermeye başlamış. Bu seviyede kalırsa yine idare eder ama Annem Ankara en çok onu etkileyecek gibi hissediyorum.
------

Annem Ankara sadece ABC1 de iyi baṣlamıṣ. Totalde Sahipsizlerden farkı yok. İṣi zor.

------

İlk 10'da yoktu diye yazamadım şimdi eklendi. :A

Annem Ankara, İnci Taneleri gibi AB'de güçlü başlar derken en düşük reytingini AB'de alması şoku 😱 Evet kötü değil ama beklenti daha yüksekti herkeste sanırım.

Sahipsizler ; Total dışında vasat, artık insanlar drama şovuna doymuşlar galiba :A

İki format ve kuşak rakibi

AB
94. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK STAR TV 14:00 0,32 3,64
96. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER TV8 12:40 0,31 3,51

ABC
61. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK STAR TV 14:00 0,55 4,68
74. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER TV8 12:40 0,41 3,42

TOTAL
44. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK STAR TV 14:00 0,93 7,70
94. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER TV8 12:40 0,38 3,16

TV izlemeyeceğim.

MasterChef Türkiye 2024
İnternetten: Annem Ankara (oy vermeyi unutmuşum)

Diğer diyebilirdin. :A Taktik öğren biraz.

Leyla

Annem Ankara
Kuruluş Osman

Gerçekten de haklısın çok karışık bir gün oldu. Ama bu kadar dizinin arasında 6 reytinglik Kuruluş ne yapacak ? Dizi için yolun sonu gelir mi ?

O kadar dizi var ben şahsen artık Annem Ankara ve Leyla'nın Kuruluş'u yıkacağını düşünüyorum.

Sandık Kokusu haftaya toparlar yine. Öyle umuyorum.
Dün yarısını izledim geceye kadar. Kalanına bugün bakarım. Bölümün pek aksiyonu yoktu izlediğim kadarı ile.

Annem Ankara iyi bir açılış yapmış. 2. Bölümde oranlarının ne kadar yükseleceği göstereceği varlığı belli edecektir. Konusu hakkında bir fikrim yok. Görüntüleri soğuktu. Bir kaç bölüme ortalama reytinge devam eder gibi hissediyorum.
5 dizininde totalinin “iyi” olması ilginç. Bu sene tüm diziler kendi yağında kavruluyor gibi. Reytinglerde bonkörlük var :A

------

Annem Ankara, çok iyi başlamış. Bölümü bugün izlerim. Dizi tutarsa Kanal D, Show TV'ye yetişir veya geçebilir.

Sandık Kokusu, karşısında ciddi rakipler olmadığı için şanslıydı bugüne kadar. İlk sınavını verecek.

Sahipsizler, TOTAL'de 4'e yükselmiş ama diğer gruplarda kötü. Dizinin kaderi şimdilik muamma gibi duruyor.

Leyla ve Kuruluş Osman'ın kafası rahat.

Kaç dizi geldi kaç dizi gitti Kuruluş Osman hala zirvede, tebrikler. :bhr: Osman dönemini yavaş yavaş tamamlayıp Orhan dönem geçiş yapmaları güzel olur.

Leyla günün yoğunluğuna rağmen reytinglerini büyük ölçüde korumuş hatta AB'de yükselmiş. :Z Dünkü bölüm de akıcı ve keyifliydi. Önceden kendini sağlamlaştırmış olmanın etkisiyle rekabette kafası daha rahat olacaktır.

Annem Ankara iyi giriş yapmış. Gün boş olsa daha yüksek başlayabilirdi ama yine de umut veriyor. Kanal D'de geçen sezon iddialı dönem dizisi klasmanından Dilek Taşı da bu ayarda başlayıp sonradan düşmüştü ama bu dizinin reyting ivmesi yukarı gidecek diye düşünüyorum.

Sahipsizler Total'de iyi direnmiş ama AB ve ABC'si kötü. Yan Oda gibi dört bölümde yayından kalkmaz ama şimdilik 13 bölümün ötesini görmesi imkansız duruyor.

Sandık Kokusu bu zamana kadar boşluktan daha doğrusu alternatifsizlikten izleniyordu güçlü rakip gelince kayıp vermeye başlamış. Bu seviyede kalırsa yine idare eder ama Annem Ankara en çok onu etkileyecek gibi hissediyorum.
------

İlk 10'da yoktu diye yazamadım şimdi eklendi. :A

Annem Ankara, İnci Taneleri gibi AB'de güçlü başlar derken en düşük reytingini AB'de alması şoku 😱 Evet kötü değil ama beklenti daha yüksekti herkeste sanırım.

Sahipsizler ; Total dışında vasat, artık insanlar drama şovuna doymuşlar galiba :A

İki format ve kuşak rakibi

AB
94. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK STAR TV 14:00 0,32 3,64
96. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER TV8 12:40 0,31 3,51

ABC
61. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK STAR TV 14:00 0,55 4,68
74. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER TV8 12:40 0,41 3,42

TOTAL
44. ZAHIDE YETIS ILE YENIDEN BASLASAK STAR TV 14:00 0,93 7,70
94. ILKAY BUHARALI'YLA GERCEKLER TV8 12:40 0,38 3,16
reyting için bu ne skandal 😱 @MasacRE @Angelica @Zeyno @cookies @S.G.A.T. @tekin @Hobbit

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt