Ben de internetten Annem Ankara izleyeceğim ve bilerek oy vermedimMasterChef Türkiye 2024
İnternetten: Annem Ankara (oy vermeyi unutmuşum)
Diğer diyebilirdin. Taktik öğren biraz.Sandık Kokusu
------
Ben de internetten Annem Ankara izleyeceğim ve bilerek oy vermedim
Bu akşam izleyeceklerimize oy vermeliyiz bence zaten
Niye diğer diyeyim ben bu akşam sadece Sandık Kokusu izleyeceğim Yarın da Annem Ankara.Diğer diyebilirdin. Taktik öğren biraz.
Leyla
Ben bakıyorum şu an güzel bir dönem dizisi ama devam etmeyeceğim.Niye diğer diyeyim ben bu akşam sadece Sandık Kokusu izleyeceğim Yarın da Annem Ankara.
Nasıl buldun Annem Ankara'yı ?Annem Ankara
Kuruluş Osman
Kadro güzel, genel hikaye güzel ama bölüm hikayesi ilk bölüm gibi değildi. Yine de ikinci bölümüne şans verilebilecek bir dizi.Nasıl buldun Annem Ankara'yı ?
Bende hani izleyici daha önce hikayeyi okumuş da bir 'development' bölümü çekilmiş gibi hissettim, 2'ye de bakmak lazımKadro güzel, genel hikaye güzel ama bölüm hikayesi ilk bölüm gibi değildi. Yine de ikinci bölümüne şans verilebilecek bir dizi.
Biraz hikayenin başından biraz ortasından biraz da sonundan bir şeyler yapmışlar ve ilk bölüm olmuş. Doğru bir yorum için ikinci bölüme de bakmak gerek dediğim gibi.Bende hani izleyici daha önce hikayeyi okumuş da bir 'development' bölümü çekilmiş gibi hissettim, 2'ye de bakmak lazım
Uzak Şehir'im daha iyiBiraz hikayenin başından biraz ortasından biraz da sonundan bir şeyler yapmışlar ve ilk bölüm olmuş. Doğru bir yorum için ikinci bölüme de bakmak gerek dediğim gibi.
Bir üstü gelmez.Uzak Şehir'im daha iyi