20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Iyi bir noktaya deginmissin, ama bu dizi sanirim Istanbul'a tasinmayacak, senaryodan dolayi olsa bile. Ve umarim basarisini her daim sürdürür.

maç başlayınca öbgzk 2 falan alırsa helal olsun dicem harbiden

20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 8.98 , 2) KANALD: 7.91 , 3) TRT1: 4.98 , 4) STAR: 4.73 , 5) STV: 2.13

yakup reyizsana gelsin

- - - Ekleme - - -

off süper söylüyo be bugün bana dokunmayınn benim benden haberim yokk

Bende sana ibo'dan ben insan degilmiyim sarkisini armagan ediyorum, mobilde oldugum icin atamadim.. Bi zahmet youtube'ye girip acip dinlersin.
bu arada obgzk savunan bi kisi olsada var, ustura da o bile yok haa sen bu arada ustura izlemiyonmu

Moderatörün son düzenlenenleri:

Iyi bir noktaya deginmissin, ama bu dizi sanirim Istanbul'a tasinmayacak, senaryodan dolayi olsa bile. Ve umarim basarisini her daim sürdürür.

Tek sorun mekan değişimi değildi HDE'de, Mahsun o diziyi 1 bölümlük planlamıştı, film muamelesi yapmıştı.

Bu dizi de baştan vurayım, sonra kaçayım, seyirci kaçmasın diyecek gibi...

Tek sorun mekan değişimi değildi HDE'de, Mahsun o diziyi 1 bölümlük planlamıştı, film muamelesi yapmıştı.

Bu dizi de baştan vurayım, sonra kaçayım, seyirci kaçmasın diyecek gibi...

Mahsun'un bu dizinin genel yönetmenligini birakmamasini istiyorum sahsen.

Kanal D'nin salı gününü de değiştirmesi şaşırtıcı olmaz artık...

4 dizinin hepsi birden 20:00'da ekrana gelip var olan diziler geç saate atılırsa şaşırmamak gerek.

Biü ve öbgzk gittikçe yükseliyor trtde seksenlerle çok iyi durumda

mahsun başında durduğu müddetçe kral olur o dizi mahsunun hde yi yönettiği bölümler efsaneydi harbiden müzikler falan süper ötesiydi.
yakup maç olduğu için usturayı izlemiyom bugün maça kitlendim kelimenin tam anlamıyla

Evet, ben de ayni sekilde Hayat Devam Ediyor dizisinin ilk bölümlerini kaçirmadan izliyordum. Fakat dizi Istanbul'a tasindiktan sonra, senaryosu da bozuldu ve artik izlememeye karar verdim.

offff.... biü nin geçeceği belliydi ama bu kadar erken olacağını kimse tahmin etmiyordu umarım....mahsun ne yapmış yine ya.....ayrıca maç fazla şişiriliyor....herkes gs li değil.... alacağı enfazla tns de total 15-16 ab dandik 17-18 .... yok 20 yi geçmeler.... biraz eğlence isteyenler ustura kemalle seksenlere el atmalı ... diğer 2 dizinin gölgesinde kalsalarda kaliteli yapımlar...