20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

rating kurdu;

TVtarihinin rating rekoru 43 ratingle G.Saray-Juve maçına ait. Peki G.Saray-MUnited maçı ne kadar izlenecek?

G,Saray-Juventus maçındaki rating rekorunun (43 rtg) kırılması artık imkansız. Çünkü o zamanlar 8-9 kanal vardı şimdi yüzlerce.

Ancak Galatasaray-M.United maçı bu akşam son beş yılın rating rekorunu kırabilir.

vay be 43 reyting!
reytingkurdu maç son 5 yılın rekorunu kırabilir diyo ozaman 28 reyting alması lazım

Maçın zirvede olacağı kesin ama asıl merak konusu iki güçlü dizinin kapışması olacak.

Mac bence totelde en fazla 15 alir.. Tabi belkide daha fazlada olabilir

- - - Ekleme - - -

Obgzk ozet!!!!!!

- - - Ekleme - - -

İyi mi bu obgzk ozetle giriyo !!!

Benim İçin Üzülme 19:57 başladi (jenerik) 19:59 reklama girdi.

bakalım biü napıcak maç karşsısında
öbgz yi biliyoz zaten maç varken ne olduğunu

biü jenerik verdi ve reklama girdi 20.15 gibi başlayacak yeni bölüm 15 dakika reklam verir sonra vermez

- - - Ekleme - - -

biü 4 dakika kalmış 20.10 gibi başlar:teapot:

BİÜ yine reklamsız yayınlanacak, kaşısında maç da yok, hatta ÖBGZ bile yok(özetli), Mahsun'un açıklamasına göre bu bölüm geçen haftadan 2 kat iyiymiş, demek ki geçen haftaya göre reytingin ikiye katlanmasını beklememiz lazım, benim başarı kriterim iki kattır bugün.

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.75 , 2) FOX: 4.33 , 3) ATV: 3.73 , 4) SHOW: 3.25 , 5) STAR: 3.13

Mahsun her bolum soyle boylemi olacak diyo twitter'dan

ÖBGZ maçı umursamadan özetle giriyor, peki bu doğru hamle mi, bence tartışmalı bir konu, kanal için iyi, dizi için iyi değil.

ÖBGZ yarın üçüncülüğe düşer, A/B'de belki 7 reytingi görebilir yine de.

benim için üzülme başladı 20.09 yeni bölüm
öbgzk özetli dediniz ama şu an baktım son sahnede
10 dakikalık özet

20:09 Benim İçin Üzülme reklam dönüşü