20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

rating kurdu;

TVtarihinin rating rekoru 43 ratingle G.Saray-Juve maçına ait. Peki G.Saray-MUnited maçı ne kadar izlenecek?

G,Saray-Juventus maçındaki rating rekorunun (43 rtg) kırılması artık imkansız. Çünkü o zamanlar 8-9 kanal vardı şimdi yüzlerce.

Ancak Galatasaray-M.United maçı bu akşam son beş yılın rating rekorunu kırabilir.

vay be 43 reyting!
reytingkurdu maç son 5 yılın rekorunu kırabilir diyo ozaman 28 reyting alması lazım

Maçın zirvede olacağı kesin ama asıl merak konusu iki güçlü dizinin kapışması olacak. :)

Mac bence totelde en fazla 15 alir.. Tabi belkide daha fazlada olabilir

- - - Ekleme - - -

Obgzk ozet!!!!!!

- - - Ekleme - - -

İyi mi bu obgzk ozetle giriyo !!!

biü jenerik verdi ve reklama girdi 20.15 gibi başlayacak yeni bölüm 15 dakika reklam verir sonra vermez

- - - Ekleme - - -

biü 4 dakika kalmış 20.10 gibi başlar:teapot:

BİÜ yine reklamsız yayınlanacak, kaşısında maç da yok, hatta ÖBGZ bile yok(özetli), Mahsun'un açıklamasına göre bu bölüm geçen haftadan 2 kat iyiymiş, demek ki geçen haftaya göre reytingin ikiye katlanmasını beklememiz lazım, benim başarı kriterim iki kattır bugün. :)

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.75 , 2) FOX: 4.33 , 3) ATV: 3.73 , 4) SHOW: 3.25 , 5) STAR: 3.13

BİÜ yine reklamsız yayınlanacak, kaşısında maç da yok, hatta ÖBGZ bile yok(özetli), Mahsun'un açıklamasına göre bu bölüm geçen haftadan 2 kat iyiymiş, demek ki geçen haftaya göre reytingin ikiye katlanmasını beklememiz lazım, benim başarı kriterim iki kattır bugün. :)

Mahsun her bolum soyle boylemi olacak diyo twitter'dan :d :d

ÖBGZ maçı umursamadan özetle giriyor, peki bu doğru hamle mi, bence tartışmalı bir konu, kanal için iyi, dizi için iyi değil.

ÖBGZ yarın üçüncülüğe düşer, A/B'de belki 7 reytingi görebilir yine de.

benim için üzülme başladı 20.09 yeni bölüm
öbgzk özetli dediniz ama şu an baktım son sahnede :F 10 dakikalık özet