20 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şefkat Tepe farkı, show yapmış. Kötü olduğumuz A/B grubunda bile 13. sıraya yükselmişiz, yeni format oldukça sevilmişe benziyor. :)

Şefkat tepe uçuşunu sürdürmüş bbeb tek güne inmeli acun fena değil alev alev iyi gitmiş alemin kıralı fena değil ama yükselmesi lazım

Şefkat Tepe farkı, show yapmış. Kötü olduğumuz A/B grubunda bile 13. sıraya yükselmişiz, yeni format oldukça sevilmişe benziyor. :)

Yeni format benim için çok daha iyi, onu söyleyeyim, doktorun ailesi ilgi çekici, diğer ksımlar yine kötü. :)

- - - Ekleme - - -

SBT bu hafta hafta tamamen çöktü, KVP'yi A/B dizisi yapmasından sonra yeni bombası da BBEB'i A/B'nin gözbebeği haline getirmesi. :)

totalde l.d abde yst zirvede ikisine de tebrikler
dün yst ve 1e1k izledm ikis de çok iyiydi

Yeni format benim için çok daha iyi, onu söyleyeyim, doktorun ailesi ilgi çekici, diğer ksımlar yine kötü. :)

- - - Ekleme - - -

SBT bu hafta hafta tamamen çöktü, KVP'yi A/B dizisi yapmasından sonra yeni bombası da BBEB'i A/B'nin gözbebeği haline getirmesi. :)

endgame bile izlemiş dününün. :D

Doktor'un ailesi iyi gerçekten, Doktor çok iyi konuşma yapıyor. :)

Bizimkilerde izler annem 1.vadici 2.farklı desenlerci o derece :d şf müthiş dizi doktor süper ötesi müthış karakter krize sokuyo beni hep :D

Alev Alev gittikçe yukselirken BBEB gittikçe düşüyor...Acun'da extrasi :X

lale devrine tebrikler müthiş sonuçlar almış ve hak ettiği gibi zirvede tamamlamıs günü... Alev Alev de çok iyi gitmiş özetli yayınlansa daha iyi gidebilir.

Lale Devri geçen haftaki hezimetten sonra zirveye çıkmayı başarmış.

Acun a/b'de yine zirvede.

En Büyük Show kârda. :d