20 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ntvspor şifreli olmasa girerdi listeye :D

Totalde sıralama şöyle olur bence;
1.Yetenek Sizsiniz Türkiye ; 6,5
2.Lale Devri ; 6
3.Ben Bilmem Eşim Bilir ; 5,5

Acun'a büyük bir darbe inmiş özellikle Ab grubunda.Lale Devri totalde çok başarılı.Ben Bilmem Eşim Bilir Ab grubunda gayet güzel gitmiş ama totalde düşüş söz konusu.Şefkat Tepe yine başarılı oranlar alarak kanalını sevindirmiş.Ama Ab si her zaman ki gibi zayıf.

beyazsoy yıne bılıp bılmeden konusuyor her zamankı gıbı

lale 9 u göremedı acun reklamsız kısımlarda lale gectı yarın ıkı gruptada yıne zırvede olcak her zamanki gibi

mahonının acun hayranlığı yine çıkmasına neden oldu. bide bana bilip bilmeden sallama diyor ya :))))))

- - - Ekleme - - -

sbtnin ab gurubu problemli her zaman ciddiye almamak lazım

Lale devri sbt ye göre guzel gtmiş 1.olmuş,ama tns de 1.olacğnı sanmyorum.

lale devri acunu hem sbt de tns de yemiş :))))) mahonınin niye ortalikta olmadığı anlasıldı :)))

totalde lale devri kıl payı zirveyi almıs ab acun zirvede yer almıs

alev alev yükselise geçmis ab de özellikle şevkat tepe totalde 5 reytingi tns dede geçmis yaklasık 5 milyon kisi izlemis gayet iyi

1 erkek 1 kadın total grubunda vasat bir performans sergilesede ab grubunda iyi gitmis

kanal D yayınlanan ve reklamsız halde giden ben bilmem esim bilir iki gruptada iyi oranlar almıs .

- - - Ekleme - - -

beyazsoy burdayız merak etme hep bu tip yorumlari yap sabahtan aksama kadar burdayım gecede dahil :)

alev alev yavaş yavaş yukselisini sürdürüyor. bu hafta ab de 4. çıkmış. bebb de yavaş yavaş ınıslerde bir inişte acundan ..

alev alevin senaristi iyi demiştim bana uymasada belli bir çizgisi var dizide olaylar eksik olmaz sürekli seyirciyi heycanda birakir. daha asıl konu gelmedi. asıl konu geldiğinde birinciliği zorlar hazır yeşim gitmişken lale devrinin tahtına oturur

- - - Ekleme - - -

mahonı madem burasını da benden özür dılesen hani dün bilip bilmeden sallıyon diyordun da o acindan dedim :))))

- - - Ekleme - - -

mahonı madem burasını da benden özür dılesen hani dün bilip bilmeden sallıyon diyordun da o acindan dedim :))))

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:38:10[/TD]
[TD="align: center"]23:39:58[/TD]
[TD="align: center"]6,92[/TD]
[TD="align: center"]20,24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab iyi hep ab ciddiye alan biri oldugumu herkez biliyor totalide görüyoruz görende 25 reyting fark var zanneder :)

bugun acun yükselir.. totalde 7 ab 9 alır

mahoni dün ab den değil totalden bahsedıyorduk malum acun totalde 9u gördü ve sen acun 9 gördü konuşma demıstin şimdi ab yi gündeme getiriyon :))))))

Lale devri totalde 6.21 reytingle zirvede yer almış,Ab grubunda ise geçen haftaya göre bir buçuk reyting yükselerek 2.olmuş,dizi her geçen hafta dahada heyecanlanıyor.. zirveyi fazlasıyla hakediyor..

Yeteneksizsiniz cumartesi günleri bekleneni veremiyor,total grubunda 2. ve ab grubunda 1.olarak kanalını memnun etmiştir umarım.

Ben bilmem eşim bilir bu zorlu gecede istikrarını koruyor,totalde 4. ve ab grubunda 3.olarak dikkat çekiyor..

fox haber artık eskisi gbi dğl,izleniyor. hafta sonu haberleri bile ilk beşe grmiş tebrikler.

bu hafta geçen haftaki gibi olmaz maç var acun ve bebb yukselmez

beyazsoy burda tahminlerimiz hatalı çıkabilir ki çıkmıs ama arada uçurum yok ayrıca ab yeteneksizsiniz zirvede yer almıs

asa yukari 5 milyon küsür kisi izlemis iki diziyide kaldıkı bugun bence y.sizsiniz iki gruptada zirvede olacak 7 küsür reytingle dün'de maç vardı ayrıca %20 Share ab %16:97 share totalde almıs dün sevkat tepe yükselisi de var tabi

türkiyenin çogu izliyor ab ise zirvede yer almıs beni o ilgilendirir hatasız kul olmaz ..

[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]LALE DEVRI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]20:45:00[/TD]
[TD="align: center"]23:36:08[/TD]
[TD="align: center"]5,48[/TD]
[TD="align: center"]16,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Serenay Sarıkaya Farkı :) Total 1 Ab 2 Helal Olsun Dizi Haftaya Total 10 Ab 30 Olur :)

beyazsoy burda tahminlerimiz hatalı çıkabilir ki çıkmıs ama arada uçurum yok ayrıca ab yeteneksizsiniz zirvede yer almıs

asa yukari 5 milyon küsür kisi izlemis iki diziyide kaldıkı bugun bence y.sizsiniz iki gruptada zirvede olacak 7 küsür reytingle dün'de maç vardı ayrıca %20 Share ab %16:97 share totalde almıs dün sevkat tepe yükselisi de var tabi

türkiyenin çogu izliyor ab ise zirvede yer almıs beni o ilgilendirir hatasız kul olmaz ..

Önemli olan total grubudur,reklam verenler totale bkarlar..tamam ab grubuda önemli ama bak yalan dünyanın haline,totalde 4 ab de 9 alıyor.arada uçurum war.bunun gbi..

- - - Ekleme - - -

[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]LALE DEVRI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]20:45:00[/TD]
[TD="align: center"]23:36:08[/TD]
[TD="align: center"]5,48[/TD]
[TD="align: center"]16,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Serenay Sarıkaya Farkı :) Total 1 Ab 2 Helal Olsun Dizi Haftaya Total 10 Ab 30 Olur :)

Serenay sarıkaya farkı olsaydı geçen hafta daha çok izlenirdı.. bence toprak yani selen soyder farkı !

Önemli olan total grubudur,reklam verenler totale bkarlar..tamam ab grubuda önemli ama bak yalan dünyanın haline,totalde 4 ab de 9 alıyor.arada uçurum war.bunun gbi..

- - - Ekleme - - -

Serenay sarıkaya farkı olsaydı geçen hafta daha çok izlenirdı.. bence toprak yani selen soyder farkı !

reklam verenler totali bakar ? :)

kardeş tahmin değil ya sbt nin yayınladığı resmi rakamlaridi onlar. tahminler tabi yanlış çıkar

bugün acun yine birinci olacaktır o ayrı mesele ama geçen hafta maç yoktu eski reytınglerı unutsun acun hayat devam ediyorum senaryosu iylesırse acun pazarıda kaybedebilir :))))