20 Dakika'ya Yabancı Yönetmen

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerini paylaştığı 20 Dakika dizisinin görüntü yönetmenliği koltuğuna Yon Thomas getirildi.Yon Thomas daha öncede Suskunlar dizisinin ilk bölümü için Türkiye'ye gelmişdi.20 Dakika'nın yardımcı yönetmeni ise Volkan Kapkın

ilginç bi taktik görüntü yönetmeniyse sorun yok

Suskunların ilk bölümü çok iyiydi. 20 Dakika için çok iyi oldu bu.

Dizinin fragmanlarını çok begendim ben günü uygun olursa ilk bölümü izlemeyi düşünüyorum beğenirsem devam ederdim.

Çok güzel ülkemiz ve tabii ki 20 Dakika adina. Umarim bu tür transferler çogalir :)

İlk bölümü de mi bu adam çekmiş yoksa sonradan mı getirilmiş. :S Neyse başlasın da bakalım nasıl bir diziymiş.

Beyazsoy Komik Olduğunu mu Sanıyorsun :)
Suskunlar İlk Bölüm Sayesinde Tuttu Bu Yönetmende Acayip İyi 20 Dakika Birinci Bölüm Çok İyi Alır

kardeş 20 dakika ile her haber var daha günü belli değil mi u dizinin bu hafta belli olması lazımdı

kardeş 20 dakika ile her haber var daha günü belli değil mi u dizinin bu hafta belli olması lazımdı

Evet açıklamıyorlar. Çünkü kanalın planı cuma gününe koymaktı. Ama Dila bu hafta yükselince açıklamayı ertelediler bence. Dila'nın gelecek haftaki reyting durumuna göre açıklayacaklar. Bu benim teorim tabi. :D

Evet açıklamıyorlar. Çünkü kanalın planı cuma gününe koymaktı. Ama Dila bu hafta yükselince açıklamayı ertelediler bence. Dila'nın gelecek haftaki reyting durumuna göre açıklayacaklar. Bu benim teorim tabi. :D

niye illa cuma günü diye üsteleniyor ben bunu anlamıyom ? diğer günler hep dizi mi var starda amaç arka sokakları mı geçmek

Tuba Büyüküstün dizileri hep cuma oldu.Yapımcıda cuma gününü istiyo star dila hanımında günü ile oynamak istemiyormuş o yüzden Behzat Ç. yeniden pazara geçebilirmiş

Tuba Büyüküstün dizileri hep cuma oldu.Yapımcıda cuma gününü istiyo star dila hanımında günü ile oynamak istemiyormuş o yüzden Behzat Ç. yeniden pazara geçebilirmiş

Yapımcının Cuma gününü istemesi normal ama Cuma boşluk yok. Dila Hanım veya 20 Dakika'dan biri PT2 olursa yazık olur o diziye. :)

Gerçi Salı da epey zor. Star en doğru kararı vermek zorunda...

Yapımcının Cuma gününü istemesi normal ama Cuma boşluk yok. Dila Hanım veya 20 Dakika'dan biri PT2 olursa yazık olur o diziye. :)

Gerçi Salı da epey zor. Star en doğru kararı vermek zorunda...
Dila Hanım belli bir kitle oluşturdu ikinci kuşağa geçmesi fazla etkilemez bence :)