20 Dakika'nın Müzikleri Çok Farklı Olacak

vadinin efektçielrini ben beğenmiyorumki o kadar kaliteli bir dizide kötü patlama sahneleri felan çekiyorlar ben bunları izlerken hoşuma gitmiyor açıkcası :)

müziklerini mi izlicek millet uyan bişey yaparlar sanki abartılcak ne var :)
tugbanın dizileri hiç sevmem bakmam :) reytngini merak ediyom ama baslayınca

Emre allah aşkına aforoz edecek kapasite hangisinde var takas olmasa hepsi kaçıp gidecek sen daha iyi biliyorsun benden takas olmasa hiç birinden ses çıkmayacak hem hepsine tek yeterim rahat ol :)

tubayı sevmeyen ölsün..:))))) kime zararı var anlamadım...bu forumda ne kadar çok Tuba karşıtı varmış...:F:F:F:F:

Emre allah aşkına aforoz edecek kapasite hangisinde var takas olmasa hepsi kaçıp gidecek sen daha iyi biliyorsun benden takas olmasa hiç birinden ses çıkmayacak hem hepsine tek yeterim rahat ol :)

bilmez miyim :d iaslında 2 kişi var çetede lider de biri uzun süredir yok :d

- - - Ekleme - - -

tubayı sevmeyen ölsün..:))))) kime zararı var anlamadım...bu forumda ne kadar çok Tuba karşıtı varmış...:F:F:F:F:
tubanın güzelliği 10 numara 5 yıldız oyunculuğu en fazla 6 10 üzereinden:)

insanalr taktir etmiyorsa bir kısım insana istediğ iduyguyu veresin tek övünelecek noktası maçalrda cendere çalıyor başka biş iyok vadi müziklerinde:)

ah emre ah hala aynı terhane git dışarı sokağa sor millete vadinin müziklerini beğeniyomnusunuz beğenmiyomusunuz diye ama yalan atmicaksın sor vadiyi izleyen 10 kişiye sana garantisini veririm 9 u çok güzel der geriye kalan 1 ide oda sizden olsun :D

farklı olsa eyi olur . çünkü aşkı memnudan sonra hep benzer müzikler kuzey güney ezel çakması karadalarda orjinal pek müzik yok.. umarım bu kez hoş bişey yapar artık