aömman bunu okumasınlar seni afaroz ederlervadinin efektçielrini ben beğenmiyorumki o kadar kaliteli bir dizide kötü patlama sahneleri felan çekiyorlar ben bunları izlerken hoşuma gitmiyor açıkcası![]()
Emre allah aşkına aforoz edecek kapasite hangisinde var takas olmasa hepsi kaçıp gidecek sen daha iyi biliyorsun benden takas olmasa hiç birinden ses çıkmayacak hem hepsine tek yeterim rahat ol![]()
tubanın güzelliği 10 numara 5 yıldız oyunculuğu en fazla 6 10 üzereindentubayı sevmeyen ölsün..)))) kime zararı var anlamadım...bu forumda ne kadar çok Tuba karşıtı varmış...
:
evet kesinlkle tam tersidir![]()
anlıorum o yüzden son yılalrda gökhan kırdar a ödül veren yoktersinin tersi düzdür biker toygar ışık
Gökhan Kırdar eline su dökemez😀D
anlıorum o yüzden son yılalrda gökhan kırdar a ödül veren yok![]()
herşey ödülmü sen ödül diceksin tabi ama bize görede içindeki duygu
siz o duygulardan anlamassınız![]()
insanalr taktir etmiyorsa bir kısım insana istediğ iduyguyu veresin tek övünelecek noktası maçalrda cendere çalıyor başka biş iyok vadi müziklerinde![]()
ysnlız bnm çıkacağım sokakata 10 kişiden 6 sı vadi izlemez![]()
hıhı evet milli maötan çok izlenen dizinin müziğini kimse bilmez haklısıno senin tahminin izlemese bile müziğini duymuştur toygarın müziklerini hatırlayan bile çıkmaz haha![]()