20 Dakika'nın Final Tarihi Belli Oldu

charming

Kırılgan
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
133
Puanı
165
20 Dakika'nın Final Tarihi Belli Oldu

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un oynadığı Star Tv'nin kaliteli yapımı 20 Dakika'nın final tarihi belli oldu.

Tek sezon olarak planlanan, kalitesi ve oyunculukları ile adından söz ettiren 20 Dakika 27 Haziran'da yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecek!

20 Dakika
| Final | 27 Haziran | Perşembe

25.bölümde bitecek yeni beklenenen bilgiye göre. Farklı bir iş oldu bence ve tekraren hatırlatıyorum bu dizi başka bir ülkede yayınlansaydı çok daha hakkı anlaşılacaktı. :)

Artik yeni sezonu merak etmeye basladim. Gecen gün ki röpörtaja göre yeni bir dizi yapmaz gibi Tuba. Final tarihi baya gec ama bakalim.. İntikam ve Kvp ne zamandi sezon finali?

10 gün daha uzasa ramazana geliyormuş millet izlemezdi ::D
neyse tuba dinlenmeli biraz ya da yeni iş yapacaksa ıhlamurlar altındakki gibi 2 kadın 2 erkek başrollü bir iş ikabul etmeli çok sorumluluk almamamlı :)

Bencede biraz ara verip düzgün kaliteli bir is ile dönsün.

20 Dakika'da 1 dk. kaçırdığınızda diğer bölümü anlayamazsınız.
O yüzden sürekli takip etmeyen kitle biraz zor izler, artış beklemiyorum. :)
Kaliteden anlayan kitle yeter. :)

Latife ediyorum zaten. 2 Reytingin altina düsmüsüz. Zaten dizi icin reyting önemli degildi :)

şimdi şöyle bir şey var türkiyede biraz beyin yorucu düşündürücü diziler izlenmiyo gibi görünüyo ama ben şundan eminki yeni gelen genc nesilin içerisinde bu tür yapıtları seyreden çok büyük bir kesim var ama bu bir türlü reytinglere yansımadığı için diziler güme gidiyo bu dizilere örn: son(bana göre konusu ve işlenişi mükemmel ötesiydi), behzat ç , işler güçler , 20 dakika aklıma ilk gelenler

şimdi şöyle bir şey var türkiyede biraz beyin yorucu düşündürücü diziler izlenmiyo gibi görünüyo ama ben şundan eminki yeni gelen genc nesilin içerisinde bu tür yapıtları seyreden çok büyük bir kesim var ama bu bir türlü reytinglere yansımadığı için diziler güme gidiyo bu dizilere örn: son(bana göre konusu ve işlenişi mükemmel ötesiydi), behzat ç , işler güçler , 20 dakika aklıma ilk gelenler

Aynen katiliyorum. Zaten Fan kitlesine bakarsak cogunlukla genc bir kesim oluyor. 13-25 arasi diyebiliriz. Arti birde genc nesil internet'den izlemeyi daha cabuk tercih edebiliyor. Orta yasli insanlar is hayati ve diger sebeplerden baska zaman izlerim diyemez o kadar kolay.

20 dk de en akıl karıştırıcı,çözülemeyen oalylara örnek verebilrimisiniz? @Yakamoz-Asi

Dizi çok karışık, insanlar alışamadı. Ondan da tutmadı dizi :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy