20 Dakikada Mutlu Son ! Sonunda Tuba Büyüküstün'e Partner Bulundu!

Tanıtımı çıkmış ilk bulup ekleyen site Tuba Büyüküstün fanları tarafından büyük ilgi görür
bende bulamadım çok merak ediyorum

tv de çık mış herhalde youtube ve star tv web sayfasında yok

kötü olmuş tuba ne çirkinleşmiş
))))

sıktı bu tuba haberleri de ya amma büyüttüler şu kadını vadi ekibi aksiyon yapacak diye olumlu baktım ama çok abartıyolar hangi gün zirveyi alabilir diye düşünüyorum salı alamaz perşembe imkansız cuma alamaz başka da oynayacak günü yok tutar belki ama zirve zor tuba yı da fazla büyütmeye gerek yok

- - - Ekleme - - -

tuba nın tipe bak
inşallah perşembe olur yav

cuma günü zirveyi alır(alabilir) cuma günü güçlü ekipler yok 6 alan lider oluyor diğer günler daha zorlu

cuma günü zirveyi alır(alabilir) cuma günü güçlü ekipler yok 6 alan lider oluyor diğer günler daha zorlu

sen öyle san huzur sokağını geçmek çok zor salı benim için üzülme fırtınası var perşembe ilk 5 e giremez zaten

- - - Ekleme - - -

bu diziyi kurtlar vadisi ekibi hazırladıgı nasıl da belli oluyor
)

ne alakası var her konuda vadiyi karalama bırak bu işleri sadece aksiyon sahnelerini çekeceklermiş vadiyle alakası başka da yok bu dizinin sloganda kötü olmuş

huzur sokagını izlemeden konuşuyor. izlesen bir gram begenmesin dizi kitabın hatrına izleniyor işte
))

ne kitabından bahsediyon sen kitabı kim okuyup diziyi izliyo sanıyon adam kafasında kuruyo herşeyi senin söylediklerin baştan aşağı gerçek dışı kendin uyduruyon herşeyi

en zorlu günler cuma ve çarşamba biribirine denk 4-5 dizi var ;
show un fatih i kyacağı güne göre bir gün daha zorlu olcak

ne kitabından bahsediyon sen kitabı kim okuyup diziyi izliyo sanıyon adam kafasında kuruyo herşeyi senin söylediklerin baştan aşağı gerçek dışı kendin uyduruyon herşeyi

1 milyon kişi kitabı okudu sen pek habardar değilsin sanırım muhafaakar camiaydan. eskiden nereye gitsen o kitabı görürdün
)))

Romana sadik kalinabiliyor ama bu bir dizi oldugu için kurgudan olusuyor.

Umarım başarılı olur
Resimler güzel. Benim kafamı karıştıran Ay Yapım + Star bünyesi. Ay Yapımın Star için ilk dizisi