20 Dakikada Mutlu Son ! Sonunda Tuba Büyüküstün'e Partner Bulundu!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Yılan hikayesine dönen Tuba büyüküstünün patner bulma işi sonuçlandı.. Daha öncede anlaşılan İlker Aksum Tuba Büyüküstüne patner oldu ve böylece Tuba büyüksütün ile birlikte başrollü paylaşakcak. yalnız Klüslerden gelen bilgilere bu durum tam kesinlik kazanılmamış sadece Tuba Büyüküstüle dizi tanıtımı çeilmiş İlker beyle herhangi bir çekim henüz olmamış.

Bu haberi duyan tuba büyüküstün haranlarıca büyük tepkiyle karşılandı. Tubayı sevmeyenlerse genel olarak şu yorumda bulundu :bas rol de oynamayi kimse kabul etmedi, ay yapim bu yuzden Ilker Aksumu secmeye mecbur oldu .

FAVORIFORUMUM.NET ÖZEL

Son düzenleme:
bu haber daha öncede çıktı eğer gerçekleşirse muhteşem olur ilker aksum süper oyuncudur ..

iyi oyuncu bildiğim kadarıyla

3 saat önce Engin Akyürek partner olacak diye haber çıktı. Saatbaşı başka biriyle partner oluyor galiba

adamın dizisini izlemedim ama tipini biliyom severim bu adamı

Tuğba'ya hani Engin eşlik edicekti? İlker ne kadar iyi oyuncu olursa olsun başrol değil en iyi yan rol (erkek) olur.Engin Akyurek'e nolmuş?

3 saat önce Engin Akyürek partner olacak diye haber çıktı. Saatbaşı başka biriyle partner oluyor galiba

bu haber tubanın facebbook sayfasının yöneticisi tarafında verildi.. egin akyürek olsa çoktan olurdu tubadan engin akyüreğe onay çıkmamış. bu yüzde ilker aksum olacağı büyük ihtimal

adamın dizisini izlemedim ama tipini biliyom severim bu adamı

canım ailemde muhteşemdi dökürüyordu .. kötü yoldada aynı derece süper oynuyordu adam yakışıklı olsa dünya çapında yıldız olur ama bizde iyi oyuncular para etmiyor tipe bakıyor tipini sevdiklerim
)

diziye başrol bulamazlar beni transfer etsinler aksiyon sahnelerinde coşarız

kötü yolda mı oynadı yazık etmiş kendine

diziye başrol bulamazlar beni transfer etsinler aksiyon sahnelerinde coşarız
Yalnız yapımcı dizinin reytinglerini yüksetmek için hameleler yapıyor, düşürmek için değil
Hiç bir yapımcı dizisinin yayından kaldırılma tehlikesini göze almaz

Tubanın tanıtım filmi çekilmiş dizinn çekimleride başladı . timuçin esenin olmayacagı kesinleşti. acil bir başrol bulunması lazımdı buda kadrodan seçilmiş gözüküyor daha çok beklenirse dizi geçikecek.. ama bu iddiayı ay yapım atmışta olabilir nasıl tepki alacagı merak ediliyor olabilir..

bulunacak en kaliteli oyuncu olur ilker aksum ..

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

orası dogru ama seyirci alsgısı çok farklı komedide gördüğü sevdiği bir adamı direk dramada başrol olrak görmekte zorlanıyor . kötü yolda mükemmel performası vardı ama dizi nakalvt oldu
) umarım bu dizidede olmaz bu durum