20 Dakika ve Dila Hanim Dizilerinde Yönetmen degisikligi

ali bilgin geldi uçurum reyting kaybetti sana yanlış bilgi vermişler. ay yapımın nöbetçi yönetmenidir :))) al yazmalımın sonlarınıda o yönetmiş sanırım ..

ilk bölümde yazmıştım bu yönetmeni ay yapım kesin değiştirecek başka yolu yok diye bu gerçekleşti sıra senaristlerde ay yapım kerem deren ve pınar bulutu da kovacak ama bu biraz sancılı olacak biraz zaman alacak büyük ihtimal kerem deren tretmanları yazıp vınlayacak :)))))

Bence Ay Yapım İlker Aksum yerine başka bir oyuncu getirsin mesela Yiğit Özşener veya Murat Yıldırım o zaman o sorunlar unutulur millet uyumlu bir ikili görünce diğer sorunlara pek takılmıyor

Bence Ay Yapım İlker Aksum yerine başka bir oyuncu getirsin mesela Yiğit Özşener veya Murat Yıldırım o zaman o sorunlar unutulur millet uyumlu bir ikili görünce diğer sorunlara pek takılmıyor

ben senaristler değişmeli derken bunu diyorum işte . bu dizi başlarken ilker aksumunu niye tercih edildi iyi oyuncu diye yoksa ilk okul bebesi bile tuba ile ilkerin uyumsuz oldugunu bilir. bu yumsuz ikilinin aşkını sürekli gözümüze gözümüze sokmaya çalışmak nasıl bir senaristliktir en usta senarist olsan kimse inanmaz bu aşka. bunlara aşk yazmayacaksın çocuklarına duydukları sevgi falan yazda aşk sahnesi yazma..

işte herkesin gördüğü bu gerçeği senaristler göremiyor paso aşk sahnesi yazıyorlar üstelik geri dön babam dön üstelik bu geri dönüşler seyirciyi yoruyor diziyş anlamakta zorlaştırır diziyi mümkün oldugunca az geri dönüş yapacaklarına senarist canı sıkıldıkça geri dönüyor

işte bu yüzden senaristlerin değişmesi lazım ama yönetmen değişikliği gibi değişlik yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi :))))

"20 Dakika" isimli dizimizin yönetmeni Sayın Serdar Işık projenin başında yapilan 5 bölümlük anlaşma uyarınca görevini başarıyla gerçekleştirmiştir. Bundan sonra başka projelerde yer alacağı için, beşinci bölümümüzün çekimlerinin bitmesi ile beraber kendi talebiyle görevi bırakmıştır. Sayın Serdar Işık’a ve ekibine projemize verdikleri emek ve katkıları için çok teşekkür ederiz.

Ay Yapım

"20 Dakika" biraz aceleye gelen bir yapım oldu bana göre. Ay Yapım üzerinde daha fazla durup Eylül'e saklasaydı projeyi keşke "41" gibi...