20 Dakika ve Dila Hanim Dizilerinde Yönetmen degisikligi

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
38,090
Puanı
1,061
20 Dakika Dizisinde Yönetmen koltugunda bundan böyle Serdar Isik'in yerine Ucurum dizisinde yönetmen olan Ali Bilgin olacakmis. Bu degisim'de senerist Kerem Deren etkiliymis.

Dila Hanim dizisinde Onur Tan ile baslayan serüven, Aydin Bulut ile devam etti. Aydin Bulut Film cekecegi icin yerini Golf Film'in usta yönetmeni Nihat Durak oturacak.

Kaynak: Sinematelevizyonstyle

Yeni Yönetmenlere basarilar diliyorum, umarim dizilere önemli bir ivme kazandirirlar.

Son düzenleme:
oh be sonunda 20 dakikanın yönetmenini değiştirdik :))))

şimdi senarist değiştirmekte bu zor ama bakalım kerem deren kendi bırakırsa iyi olur belki :)))

ucurumu batiran adam yahuu uçurumu 17. bolumden itibaren yönetti ve o bolumleri kerem deren yazmadı ve dizinin reytınglerı dip yaptı. kerem deren nasıl tavsiyede bulundu ilginç .. dizi için pek olarak

- - - Ekleme - - -

ay yapım yagmurdan kacarkene doluya tutuldu gibi :)))))

Ali Bilgin çok iyi bir yönetmen. Uçurum'u çok güzel çekti :)

Ucurum Dizisini pek izlemedim ben. Insallah iyi olur dizimiz icin.

dilada mı degısmıs yonetmen yani iyi mi bu acaba

Nihat Durak'in yönettigi Diziler arasinda Yilan Hikayesi (1.+2.+3. Sezon), Son Bahar (1.+2. Sezon), Hanimin Ciftligi (1. Sezon), Ömre Bedel (1. Sezon) ve Zehirli Sarmasik var.

Ayrica Ruhsar'da Genel Yönetmen'mis. Azap Yolu'da kendi Eseri.

20 Dakika'da tüm teknik ekip değişmiş görüntü yönetmenide dahil dizi çok karanlık diyede eleştiri alıyordu.Ali Bilgin Uçurum'da iyi bir iş çıkartmış oyunculardan iyi duygu çıkartan bir yönetmen olmuştu bakalım bu değişiklik diziye nasıl yansıyacak

20 Dakika'da tüm teknik ekip değişmiş görüntü yönetmenide dahil dizi çok karanlık diyede eleştiri alıyordu.Ali Bilgin Uçurum'da iyi bir iş çıkartmış oyunculardan iyi duygu çıkartan bir yönetmen olmuştu bakalım bu değişiklik diziye nasıl yansıyacak

Aynen. Dizi eleştirmenleri de zaten 20 Dakika'da yönetmen oyuncuyu oynatamıyor diyorlar..

ali bilgin geldi uçurum reyting kaybetti sana yanlış bilgi vermişler. ay yapımın nöbetçi yönetmenidir :))) al yazmalımın sonlarınıda o yönetmiş sanırım ..

ilk bölümde yazmıştım bu yönetmeni ay yapım kesin değiştirecek başka yolu yok diye bu gerçekleşti sıra senaristlerde ay yapım kerem deren ve pınar bulutu da kovacak ama bu biraz sancılı olacak biraz zaman alacak büyük ihtimal kerem deren tretmanları yazıp vınlayacak :)))))

yönetmen değiştirmek tek başına çözüm değil senaryo kötüyse yönetmende bir yere kadar senarist değişmeden 20 dakika asla bir yere gidemez

Forum İstatistikleri

Konular
173,294
Üyeler
8,487
Son Üye
alius