20 Dakika Dizisinin Aksiyon Sahneleri Kurtlar Vadisi Ekibine Ait

burda ön yargı değil normal yargı var eger kurtlar vadisi ayarında aksiyon sahneleri olacaksa ki kurtların sahneleri ortada ve kötü buda kötü olacak demektir
​Aksiyon sahnesi nasıl olabilir ? Amerikan aksiyon filmlerindeki aksiyonu mu bekliyorsun ?

- - - Ekleme - - -

burda ön yargı değil normal yargı var eger kurtlar vadisi ayarında aksiyon sahneleri olacaksa ki kurtların sahneleri ortada ve kötü buda kötü olacak demektir
​Aksiyon sahnesi nasıl olabilir ? Amerikan aksiyon filmlerindeki aksiyonu mu bekliyorsun ?

Zaten böyle aksiyon dolu bir dizi haftasonu yayinlanmaz.

Tv efektleri ile sinema efektleri bir olmaz.tvlerdeki ucuz olur.Abd dizi sektörundede bu böyle.deki yurek efekti ile kvp efekti bir tutulamaz.adanlar film için kaç ay ugrasır dizi için bi hafta.Snema filmlerini referans alip diziyi övmek tartışılır.mobilim yapanam.

@dream ön yargı derken sende Tugbaya olan sempatin yuzunden kvpye yumUşak bakmişsin o zaman.

Ben kurtlar vadisini izlemiyorum nasıl bir iş çıkartıyorlar bilmiyorum.Ama yaptıkları diğer işler ve başarıları ortada

Vay be aksiyon tarzı bir dizi olacak demek kesin izlerim ama cuma olmaz umarım.

Ben kurtlar vadisini izlemiyorum nasıl bir iş çıkartıyorlar bilmiyorum.Ama yaptıkları diğer işler ve başarıları ortada

Bende izlemiyorum.İzleyenler beğenmemiş ve benim internette gördüğüm videolarında da hiçde aksiyon değil 80'lerden kalma aksiyon filmleri gibi.

Ödüller
En İyi Kurgu (Deli Yürek-Boomerang Cehennemi) / 39. Antalya Film Şenliği 2002

Gördüğün gibi bi ödül almiş oda sinema filmi.Onuda taa 2002 'de almiş.Yıl olmuş 2012 ve şimdi yer aldiği projelerdeki aksiyon sahnleri beğenilmiyorsa birşeyler eksiktir.2002 teknolojisi ile 2012'nin teknoloji 1 olmasa gerek.İnsan kendini 10 sene içerisinde geliştirmeliydi.

Ne beğenilmemesi dalga mı geçiyon dünyada bu kalite yok

sen ayrı dünyanın insanısın demek fatmagül izleyip beğenin birinin vadi gibi olağandışı bir kaliteyi beğenmemesi normaldir zaten :D:wink: