Beğeniyorum ama dizilerini izlemedim hiç![]()
Belki bu diziyi izleyerek bir ilki gerçekleştirirsin.
Beğeniyorum ama dizilerini izlemedim hiç![]()
Belki bu diziyi izleyerek bir ilki gerçekleştirirsin.![]()
Yok be reyiz, izlemem
İşim gücüm yok 2 saat dizimi izlicem![]()
Diyorsun ki, "Çok sevdiğim oyuncu varsa izlerim en fazla, diğer türlü izlemem. Dizi olarak yabancı dizilerini tercih ediyorum. Yabancı dizilerin süreside az, hem daha iyi." Böyle birşey demek istiyorsun sanırım.![]()
Aynen
Geniş Aile gibi bi dizi başlarsa izlerin ancak, yoksa drama dizisi izlemem başkan![]()
OzaN bu dizinin kendine ait bir bölümü olmalı![]()
OzaN bu dizinin kendine ait bir bölümü olmalı![]()
reyting rekoru kıracak neden bahsedionay yapım tuba varsa türkiye 20 dakika izler .
görücez reyting rekorları kırdıgı zaman![]()
Bu sizin elinizde, bu konu yeterince aktif olursa o zaman bölümü de açılır.![]()
Bence 20 Dakika şu anda kendine ait bölümü olan dizilerden daha fazla ilgi görüyor
@Arslan Bey en çok ben atamam ama konunun ilgi göreceği kesin![]()
Bence 20 Dakika şu anda kendine ait bölümü olan dizilerden daha fazla ilgi görüyor
@Arslan Bey en çok ben atamam ama konunun ilgi göreceği kesin![]()
Görüşürüz dizi başlayınca, İlker Aksum varsa tutmaz bu iş
- - - Ekleme - - -
İlker Aksum'un oynaması yeterli tutmaz demem için
İlker Aksum fiziksel olarak Tuba ile uyumlu değil ama çok başarılı bir isim rolünün hakkını verdikten sonra bir sorun olmaz zaten bu dizinin yükünü çekecek olan Tuba Büyüüstün onun izleyici kitlesi yetecektir bence dizinin tutmasına tabi İlker'in yerine Engin Akyürek olsaydı reyting oranları çok daha yüksek gelirdi
İlker Aksum'un olduğu dizilerde reytingler genel olarak düşük geliyor, o yönden İlker Aksum tercihi çokta iyi bir tercih değil. Evet, Engin Akyürek olsa çok daha iyi olurdu.![]()
Ay Yapım Tuba'ya güvenmiş Tuba gönülçeleni bile 2 sezon götürdü kaldı ki orda Cansel'in oyunculuğu sıfırdı azda olsa İlker Aksum'u izlemeyi seven bir kitle var ve İlker Aksum başarılı bir oyuncu reytingi ne yazık ki yok ama dediğim gibi reyting anlamındaki kısmı her zaman olduğu gibi yine Tuba'ya yıkmışlar![]()
Aslında Cansel Elçin sevilen bir oyuncu ve Gönüçelen'i tek Tuba Büyüküstün'ün taşımadığını düşünüyorum, Cansel Elçin faktörüde vardı. Cansel Elçin'in bence iyi bir kitlesi var. O zamanki oyunculuğuna yorum yapmıyorum ama sevilen bir oyuncu.![]()
Mutlaka seveni vardır ama bir diziyi sonuna kadar götürebilecek kadar bir kitlesi yok bunu yalancı bahar ve kötü yol'da gördük