Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Valla bana uzun Ali sahnelerini izlemekten gına geliyor :D
Diğer karakterleride izlemek istiyorum.Ali'nin değişimide sıktı artık değişecekse değişsin ikide bir dayak yiyip duruyor
Bence dizi hapishaneden kaçış gerçekleştikten sonra heycan düzeyini arttıracak ve o zaman Total gurubu reytingleride artacak

son fragmanı izledim kerem deren yine saçmalamış o kanlı gömleğin dolapta ne işi var. ilk başta cinayetin oldugu gün meleğin üstünde o gömlekten başka bişey yok o kanlı gömlekle nasıl geldi dükkana kadar kesin dikkat çeker. hadi geldi. polis evi aramadı mı delil bulmak için kesin kanın bulaştıgı bişey bulmak için o eve köpek girmiştir ve o kanlı gömleği bulması lazım.. hadi bunlarıda geçtik normal bir kadın gömleğine bir kan bulaşsa onu direk çamaşır makinesine atar ve yıkar dolaba tıkmaz :)))) eger melek zaten o kadar profosönelce cinayet işleyip kanlı gömleği evinde neden saklar bu kadar salaksa o cinayeti nasıl işledi :)))))) nerden baksa kerme deren yine saçmalamış. kerem deren seyirciyi ters köşe yapmak için bu sahneyi yazdı bu bölümde meleğin gömleğine kan bulaşmasının başka bir nedenden oldugu anlaşılacak ama bu yaptıgı saçmalık tarihe yazılmış oldu :))))))

Bence Melek olay günü Kerim Solmaz'ın yanına gitti gittiğinde adam zaten bıçaklanmıştı.O kanda öyle bulaşmıştır yanılmıyorsam kan sadece gömleğin kolunda vardı yani öyle çok dikkat çekici bir noktada değildi bir şekilde saklamıştır.Polisler Meleği gözaltına almaya geldiklerinde de deliller toplandığından evi hiç aramamışlardı çünkü bıçak zaten bulunmuştu

Bence Melek olay günü Kerim Solmaz'ın yanına gitti gittiğinde adam zaten bıçaklanmıştı.O kanda öyle bulaşmıştır yanılmıyorsam kan sadece gömleğin kolunda vardı yani öyle çok dikkat çekici bir noktada değildi bir şekilde saklamıştır.Polisler Meleği gözaltına almaya geldiklerinde de deliller toplandığından evi hiç aramamışlardı çünkü bıçak zaten bulunmuştu

sorun bu polis normalde araması lazım sadece bıçak dedlil olmaz zanlının kıyafetlerine kan bulşamış diye her cinayette baklır. en son fransadaki pkklıların katilinin montuna barut bulaşmışmı diye bakıldı.. bunları geçtimde katil yada değil bir kadın kanlı gömleğini çamışır makinası yerine neden dolabın dibine atar :))) bu melek çok pasaklıymış yahuu ali iyi dayanmış bu meleğe :))))

Herşey bıçak yüzünden oldu zaten. Melek olay günü partide vardı ve oradaki bıçakla olmuştur o olay. Parmak izleri falan oraya bulaşmıştır.

Herşey bıçak yüzünden oldu zaten. Melek olay günü partide vardı ve oradaki bıçakla olmuştur o olay. Parmak izleri falan oraya bulaşmıştır.

5. bölümün fragmanını izle başka bir konuyu konuşuyoruz.. kanın meleğin gömleğine bulaşması muhtemelen ikinci bölümün sonunda çarpıştıgı kadından( aslıydı sanırım sonra intihar etmişti) bulaştı. malum o kadın adamın yerde kanlar içinde yattıgını gördü o sırada adama yardım ederken onun üzerine kan bulaştı melekte o kadınla çarpışınca kan melegede bulaştı

5.bölümü çok beğendim ben heycanlı güzel bir bölüm olmuş.Melek sonunda sesini çıkartmaya başladı.
6.bölüm fragmanında Ali hapishaneye giriyordu.Bakalım neler olacak

20 Dakika 6.Bölüm Fragmanı

[h=2]5 Şubat Salı saat 20:00'de Star'da[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:

- - - Ekleme - - -

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

image.jpg

image.jpg

aaa.jpg

aaaa.jpg

aaaaa.jpg

aaaaaa.jpg

aaaaaaa.jpg

aaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

6. Bölüm

Ali sahte kimliğini kullanmak için ilk adımı atacak. Fakat Melek'e bir adım daha yaklaşabilmek için, önce masum birini ateşe atması gerekiyor.
Melek'in hapishanedeki kaderi artık sadece kendi ellerinde. Sesini duyurmak için kendi hayatını tehlikeye atması yetmiyor. Şimdi başka birinin de hayatını tehlikeye atmalı.
Çıkagelen sürpriz bir tanıkla Ozan şimdi gerçeğe her zamankinden daha yakın. Ama gerçeğe ulaşmak bu sefer onun sonu olabilir.
Duru kendi başına yola çıkacak ve akla gelmeyen bir isimden yardım isteyecek. Herkesten sakladığı bu yol Duru'nun başını büyük belaya sokacak.

20 Dakika 6.Bölüm 2.Fragmanı

<strong><em>

Moderatörün son düzenlenenleri:
diziyi hızlandırma kararı almışlar bakalım faydasi olacak mi ama kerem deren yine ters köşe yapacaktir

Bence olur özellikle Total gurubu için aksiyon başlasın artık kaçıştan sonraki bölümler çok daha heycanlı olacaktır.Bu durumda Total izleyicisini çekebilir

aksiyon faydası olurda ancak basit anlayacaları aksiyonun faydasi olur kerem deren yine akıllı olduğunu ispat için bu aksiyonu bir yerde keser millet te kardeşim bu ne der :))))

ama dizinin reyting düşüşu durabilir dizinin 4 reytınglerı görür

- - - Ekleme - - -

ben aksiyon silah reyting getirir diyorumda en fazla 1-1.5puan katkısı oluyor o kadar da abartmamak lazım tabi aksiyonu dizi kötüyse aksiyon ne yapsin :))))

Bu kaçış başarısız olacakmış ve Melek yakalanacakmış Melek için şartlar dahada ağırlaşacakmış.10.bölümde gerçek kaçış olacakmış ve söylenenlere göre bol aksiyonlu ve heycanlı bir kaçış gerçekleşecekmiş

Bu kaçış başarısız olacakmış ve Melek yakalanacakmış Melek için şartlar dahada ağırlaşacakmış.10.bölümde gerçek kaçış olacakmış ve söylenenlere göre bol aksiyonlu ve heycanlı bir kaçış gerçekleşecekmiş

dedin keren deren ders köşe yapmayı sever dandik bir şekilde kaçışı engellernir :)))) insallarsa salak yerine koymaktan bıkar ve dizi bırakır :)))

dedin keren deren ders köşe yapmayı sever dandik bir şekilde kaçışı engellernir :)))) insallarsa salak yerine koymaktan bıkar ve dizi bırakır :)))

Filmdede böyle oluyormuş ilk kaçış başarısızlıkla sonuçlanıyormuş
Bence iyi olacak diziye bir aksiyon gelecek.İlk kaçışın başarısız olmasından sonra Melek dahada gözlem altında tutulacak.Kaçmak imkansız gibi görünürken ikincisinde kaçışın gerçekleşmesi güzel olacak :)

Filmdede böyle oluyormuş ilk kaçış başarısızlıkla sonuçlanıyormuş
Bence iyi olacak diziye bir aksiyon gelecek.İlk kaçışın başarısız olmasından sonra Melek dahada gözlem altında tutulacak.Kaçmak imkansız gibi görünürken ikincisinde kaçışın gerçekleşmesi güzel olacak :)

filimde ilk plan başarısız oluyor ama kerem deren gibi ali ile melek bir araya gelmiyor dam hiç bir kapıyı açamıyor alarm çalıyor adam geri çekekilmek zorunda kalıyor zaten bu pısırık ali ilk denemesinde melekle buluşması komedi :))) ali ilk plan tutmayınca daha iyi plan hazırlayıp kaçırıyor meleği ali ile melek yanyana gelince millet kaçırıyor imajı oluşacak sonra kaçıramıynca bırakın be kardeşim diyor.