Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

tubanın bu kafası yerde poz fgsn nin ilk bölüm son sahnesini hatırlattı

2.Fragman Ay Yapım Farkı​

Moderatörün son düzenlenenleri:
2.Fragmanda 43. Saniyede Meleğin Elinde Yüzük Var Hapishanede Böyle Şeyler Yasak Hata

20 Dakika 2.Bölüm 2.Fragmanı

İlk bölümü ile büyük ses getiren 20 Dakika dizisinin 2.bölüm 2.Fragmanı yayınlandı.2.Fragmanda Muavvin Süreyya başkan Necmettin Solmaz'dan aldığı emirleri Melek üzerinde uygulamaya başlıyor ve Melek için zorlu hapishane günleri başlıyor

İkinci bölüm 1.bölümdende güzel olacak.Tuba ağırlıklı olacak olması ayrıca güzel olacak

Güzel olmus fragmanlar, izlerim yine.

Bu dizinin artık ayrı bir başlığı açılsa süper olacak

- - - Ekleme - - -

2.bölüm Tüyoları
dizinindibi.net'den ALINTIDIR

Rumeli Han

Ali Kedi'ye ısrar edince,
Kedi:Yavrum buraları tekin değil yerler seni burda bi git
Kedi Ali'den kurtulamayınca ona bir ders veriyor mühim bir ders...Belki de bir sınav
Melek'in davasında ki bir şey Komser Ozan'ın dikkatini çekiyor.Yoğun bakımdaki adamın karısı neden ortada yok?

Zorba Melek'e hapishanenin inceliklerini öğretiyor
Zorba:Onlara kalıcı olduğunu göstercen
Melek:Benden güçlü o ikisi yenemem onları

Kedi Ali'ye işin inceliklerini öğretmeye başlıyor Ali'de ona bilmediği bir kaç şeyi gösteriyor.Ali enteresan bir adam

Melek&Ali Hapishane görüşmesi
Melek:Ben kabullendim sende kabullen O adam artık yok Ali sen benden önce kimsen osun artık

Bu kadına oynayamıyor mimiksiz diyenler hangi kafayla bunları yazıyor çok merak ediyorum

Bu sahnede çok güzeldi
Tatilden sıkıldım eve geleyim dedim

20 Dakika 2.Bölüm Özeti (08.01.2013)

Melek cezaevinde zor zamanlar geçirmeye başlar. Muavin onu ilk sınavına sokarken, yeni koğuş arkadaşı Zorba da hapishane yöntemleriyle Melek'i bir testten geçirir. Ali, Melek'in masumiyetini ispatlama peşinde ilk adımı atar. Kedi'yi yardıma ikna etmek için o da bilmediği bir dünyada ilk sınavını verir. Kedi, Ali’ye yardım eli uzatacak mı? Melek'in davasının peşini bırakmayan biri daha var. Komiser Ozan. Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hisseder ve işe, gözden kaçan bir ismi sorgulamakla başlar. Duru annesinin yokluğunda bir de babasının yerini tutmaya çalışıyor. Ama Yağız'ın sorumluluğu bir noktada Duru'nun boyunu aşar.

3.Fragman​

20.Dakika 2.Bölüm 3.Fragmanı

20 Dakika dizisinin salı akşamı yayınlanacak olan 2.bölüm 3.Fragmanı da yayınlandı
Hayko Cepkin'in Neredesin Sen şarkısı eşliğinde oluşturulan fragman büyük beğeni kazandı

Offf son fragmanda ne yapmışlar öyle dehşet güzel olmuş
2.bölümde reytingler dahada yükselecek bence

yayınlanır acunun arasında bol bol koyar star tv

hakan bey bu iste bir numara

Vahhhh fragmanlar harika....2 bölümden itibaren dizi bayağa hareketlşenecek gibi...yolu açık olsun....

fragman güzel ama şarkı kötü olmuş tuba bu bölümde daha sahici ve gerçekçi oynamış

Youtube resmi kanalını bulamadım bir türlü 1.bölümü izlemek için biri yardımcı olsa iyi olur.