Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Tuğba Büyüküstün kim ya

Bunlar resmi afişler değil herhalde fanı olduğu kişinin adını bilmeyenlerin hazırladığı afişler olsa gerek

Tuğba Büyüküstün kim ya

Bunlar resmi afişler değil herhalde fanı olduğu kişinin adını bilmeyenlerin hazırladığı afişler olsa gerek

aynen
)

tuğba yazmış fan

ismini sormaya gerek duymamış olsa olsa tuğba olur demiştir

Ozan Meleğe aşık olacak fiziksel olarak bu çiftti çok yakıştırdım ama Ali'nin Melek için yapacaklarıda görmezden gelinecek gibi değil dizi bir başlasın favori çifttim o zaman belli olur

Bu resim güzel olmuş
Tuba'nin o fotodaki çatlat surat şeklini bende başka bi foto uzerinde denemiştim
yapması kolay onu

İsme takılmayın zaten afişlerde by bilmem ne kişi olarak imzalarini atmişlar
Ama güzel olmuş shopcularmiş....

sıktı artık başlasada kurtulsak tehirlerden

Şimdiden Melek&Ozan gurubu oluşmaya başlamış bile
Ben henüz hangi çifti destekliyceğime karar veremedim

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Ve İlk Özetimiz Aksiyon ilk bölümden başlayacak

1.Bölüm Özeti
Hayatları ellerinden kayıp giderken...

Ali ve Melek hayatları boyunca bugün ellerinde tuttukları tapu için çalışırlar. Ancak evlerinin en mutlu gecesinde, polisler Melek Halaskar için gelir ve Melek'in hapishaneye varacak yolculuğu başlar. Ali içinse başlayan, hayatının aşkını kurtarma mücadelesidir...

Diğer tarafta ise eski belediye başkanı, komadaki oğlunun başında, cinayet zanlısı Melek Halaskar'ın peşini bırakmamaya yemin eder. Acımasız cezaevi muavini, dört duvar arasında Melek'in ensesinden ayrılmaz.

İki küçük çocuk, annelerinin yokluğunda babalarından cevap beklerken Ali ise çıkış yolu aramaktadır...

Bugüne kadar elleri bile ayrılmayan Ali ve Melek, birbirlerinden uzakta uzun bir yola çıkacaklar. Melek için 20 yıl, Ali için 20 dakika...

Yayın Günü: 1 Ocak Salı
Yayın Saati: 20.00

hele şükür başlasın artık tehir tehir nereye kadar canım

Dizideki diğer isimler

Süreyya Güzel

Begüm Akkaya

Gökçe Özyol (Bayan)

Enis Aybar

Son düzenleme:
Çok iyi bir bölüm olacak gibi duruyor, aksiyon dolu olacak yani, orası belli.

gökçe özol ali ayşeyi seviyorda burda ne işi var

Bir yanlış anlama olmuş kusura bakmayın arkadaşlar Gökçe Özyol yahşi cazibedeki adamın karısıymış adaş olunca böyle bir karşıklık olmuş
dizideki bayan gökçe özyol

Aslında bu olay biraz komik. Karı kocanın ismi Gökçe olunca, böyle karışıklık olması normâl.

Son düzenleme: