Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Ali bitti artik. Yada harbi yaniliyoruz. İnsallah Ozan anlatmistir.

yürü be müjde uzman zaten onun diziye konma nedeninin başından beri tahmin ediyordum çok klasik olmuş

Çalışmalar süper, eklediğin için teşekkürler.. @*Dream*

Yapanların ellerine sağlık.

20 DAKİKA YENİ GÜNÜNDE YENİ BÖLÜMÜ İLE PERŞEMBE AKŞAMI ÖZETSİZ OLARAK SAAT 20.00'DE
19. Bölüm

Kerim yaşananları hatırlayacak mı?
Zorba'nın kızının hayatı tehlikede. Son 17 saat. Melek ve Zorba, içerden dışarıya müdahale edebilecekler mi?
Ali, Kerim'in uyandığını öğrendi. Bu, her şeyi değiştirebilecek gelişme, Ali'nin başka çareler aramasına yol açacak. Ozan'dan işbirliği isteyecek. Ozan yardım edecek mi?
Ali, Melek'in nakil bilgilerine ulaşmak için nasıl bir yol izleyecek? Nakil bilgilerine ihtiyacı olan tek insan Ali değil. Albay da bilgilerin peşinde. Aynı hedef üzerinde karşılaşırlarsa, bilgi kimin tarafına geçecek?
Kerim, kimseyi hatırlamıyor ama buna inanmayan biri var. Ya Kerim, hatırlamıyor numarası yapıyorsa?

Yayın Günü: 16 Mayıs Perşembe
Yayın Saati: 20.00

20 Dakika hakkında son tüyolar kesin olup olmadığını bilemiyorum

Melek,Ozan'dan Ali ve Kuzgun arasında geçenleri öğrenecek.Ali'den itiraf bekleyecek ama Ali bunu saklayacak
Ali Meleğin sevki sırasında büyük bir tuzak kuracak ve Meleği kurtaracak ama Melek Ali'nin ihaneti yüzünden onunla gitmeyecek ve Ali'yi terk edecek.Ali yaptığı hatayı anlayacak Meleğin peşine düşecek.Başkan ve adamlarıda Meleğin peşinde olacak Meleğe Ozan yardım edecek.

@charming @Yakamoz-Asi

20 Dakika 20.Bölüm 1.Fragmanı

<em><strong> @Yakamoz-Asi @charming

Moderatörün son düzenlenenleri:

23.bölümde olur muhtemelen ve final bölümünde Melek ölür muhtemelen.. İntihar da edebilir belki..

Senaristler dizi başlamadan önce bol aksiyonlu kaçma kovalaması bol olan bir dizi olacak diyorlardı hiçbir sözlerini yerine getiremediler bu gidişle dediğin gibi 23.bölümde kaçış olur finalde Melek ölür bıraktığı mektupla birlikte gerçekler ortaya çıkar

Ali'ye mektubu gösteriyor.. demek ki hesap soruyor..

Ali Melek'e sen nasıl yaptın falan diyor fragmanda, hala nasıl yüzüne bakabiliyor Melek'in anlamıyorum.

20 Dakika 20.Bölüm TÜYOLARI

''KIRMIZI YALI''

'Onu çalabilirsin.....Ama ona sahip olamazsın'

Albay'ın tuhaf bir adam olduğu belliydi her zaman....Ama bu konuşma...Buyrun ne demek istediğini çözün bakalım
Albay: O gün geldiğinde kendimi feda etmem gerekecek
Başkan: Kerim bıçaklandığında. O gün geldi mi Albay?
Albay: Hayır.Kerim uyandığında geldi.Hakkını helal et Başkanım

Ve Albay ekibini kuruyor...Herkes tehlikede şimdi....İlk görev Kuzgun

Ali ve Melek kaçış planı üzerine konuşuyorlar
Ali: Benim gibi birini bulmak nasıl bir şeymiş,artık biliyorum.Biri seni o kadar sevince,senin onu sevmene gerek kalmıyormuş

Kerim birini daha hatırlıyor yada hatırladığını söylüyor
Ali,Kerim'in yanına gidiyor.İşin aslını öğrenmeye....Bir sürü şey öğreniyor Kerim'den
Ali: Seni Melek mi bıçakladı?

Bu bölüm Kerim'i kimin bıçakladığını öğreneceksiniz
Gerçekten enteresan bir bölüm kaçırmayın......

dizinindibi sitesinden alıntıdır
@charming @yatutarsa @Yakamoz-Asi

20 Dakika 20. Bölüm 2. Fragman

Moderatörün son düzenlenenleri: