Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Tuba olmasa diziyi izler miydim hiç bilmiyorum ama bu bölümü hiç beğenmedim.
Tubalı sahnelerin daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum.

Tabloyu kaçırma olayını fazla abarttılar, çok gösterildi.
Melek'in geçmişi ve hapisanedeki olaylar daha ilgi çekici geliyor bana. :)

Haftaya bölüm çok iyi olacakmış ve 2 fragman da hazırmış.
İlk fragman yarın akşam çıkacakmış.

baştan belliydi tubanın ağırlıkta olmayacağı :D senaryoyu değiştiğrmemişle belli ki

Bugüne kadar Tuba'nın yer aldığı dizilerden en çok beğendiğin hangisi Hande?

Hepsini sevdim aslında, Tuba'yı her hafta izleme fırsatı tanıdı çünkü tüm dizileri.

Ama aralarında en çok Asi'yi sevdim. :)

Asi'nin yeri Tubacıların arasında çok farklı bir yerde gerçekten Antakya'nın büyüsü senaryo ve Tuba ile Murat'ın muhteşem uyumu ortaya unutulmaz bir dizi çıkardı :)

- - - Ekleme - - -

20 Dakika 18.Bölüm 1.Fragmanı
<strong><em>

20 Dakika 18.Bölüm Özeti
Melek, Zorba'nın niyetini artık biliyor ama bilmediği bir şey var. Tekin Zorba'ya 48 saat mühlet verdi. Öte yadan Akrep, Melek'e beklenmedik bir işbirliği teklif edecek. Demirbahçe'de zorlu bir 48 saat başlıyor.
Ozan ve Kuzgun, Kerim ve Melek'le ilgili önemli bir ipucu bulacaklar. Bu ipucu, uzun zamandır tereddütte kaldıkları her şeyi apaçık ortaya serecek.
Ali, Kedi'yi kendi planlarıyla yönetmeye başlayacak ama tehlikeli bir Sırp Mafyasının karşısında yapayalnız kalacak. Öbür taraftan Albay, çalınan minyatürün peşinde Ali ve Kedi'yi köşeye sıkıştıracak.
Herkes için, uzun bir gece olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
[h=1]20 Dakika 19.Bölüm Fragmanı[/h]

- - - Ekleme - - -
@charming, @*Dream*, @Yakamoz-Asi

Hapishane'de perisan haldeyken bile güzel olabilen tek kadin'dir Tuba Büyüküstün :)

Melek'in kaderi Kerim Solmaz'ın elinde. Anlaşılan Kerim Solmaz, Melek'in ölmesini istiyor. Çok iyi bir bölüm olacak. :)

20 Dakika 19.Bölüm Tüyoları

''Her İyi Adam Bi Gün Kötü Bir Şey Yapar''

Melek en başından beri planladığı şeyi yapıyor ve Zorba'yı kurtarıyor

Zorba: Sen az önce kızımı öldürdün

Melek bu seferde Zorba'nın kızını kurtarmak için planlar yapıyor.Mirel aracılığı ile Ozan'dan yardım istiyor

Kerim'in bir ziyaretçisi var Albay Melek ile ilgili yeni planları var

Albay: Melek konuşursa....Keşke komada kalsaydım dersin Kerim artık yaşıyorsun bir karar ver işaret et yeter Melek yaşamalı mı? ölmeli mi?

Ozan ve Kuzgun arasında tuhaf bir an ama belkide artık çok geç

Ozan: Melek'in peşinden giderken...Burnumun dibindekileri görmüyorum

Kuzgun ve Ali hala birlikte çalışıyorlar.Kuzgun'un sorularına Ali'nin basit cevapları var

Ali: Dilerim... bi gün bi adam seni bu kadar çok sever

Melek gereken izni alıyor ve Ali ile başbaşa bir görüşme ayarlıyor

Kedi Meleğin nakli için bilgi sızdıracak kişiyi ve o kişinin en zayıf noktasını buluyor.Ama Ali'nin içi el vermiyor

Ali: Tehdit mi? Hasta çocuğuyla mı tehdit edicem adamı?
Kedi: Napıcan ya?
Ali: İkna edicem

Meleğin Ozan'a bir notu var.Önemli bir not herşeyi değiştirecek bir şey

Melek: Kötüler yeterince kötü ve iyiler her zaman bir şansı daha hakeder

dizinindibi sitesinden ALINTIDIR

Benim merak ettiğim Ali ve Kuzgun birlikte oldu mu geçen bölüm o olay havada kaldı eğer Ali Meleğe böyle bir ihaneti yaptıysa yazıklar olsun ona :D
Kaçışta 20.bölümde gerçekleşmeli 4 bölümde kaçma kovalama olur ve final yapılır.Finalde Melek %90 ölecek gibi

Benim merak ettiğim Ali ve Kuzgun birlikte oldu mu geçen bölüm o olay havada kaldı eğer Ali Meleğe böyle bir ihaneti yaptıysa yazıklar olsun ona :D
Kaçışta 20.bölümde gerçekleşmeli 4 bölümde kaçma kovalama olur ve final yapılır.Finalde Melek %90 ölecek gibi

Bir Kadini cok adam sever, biri sahip olur. Acaba Ozan mi olacak? Ali eger Kuzgun ile birlikte olduysa Ozan ile olmali :) Ama sevilen kadin finalde ölecek diyorsan o zaman :T

Melek finalde ölecektir. Ali mektubu okurken her şey ortaya çıkar.
Benim de aklım Ali ve Kuzgun'un o gecesinde kaldı, devamı oldu mu sadece öpüştüler mi acaba?
Ali'yi zaten sevmiyordum, daha da sevmedim o sahneden sonra.
Melek'i düşünerek duygusal yakınlaşma yaşamış olabilir ama ben bunu kabul etmiyorum. :)

Ali o sahnede benimde gözümden düştü iyice tüyolara bakınca Kuzgun ve ali hala birlikte çalışıyor cümlesinden ben kesin birlikte oldular sonucunu çıkardım.Bir kez daha Kuzgun Ali'ye yanaşmış ama Ali Meleği düşünüp Kuzgunu durdurmuştu bu sefer öyle bir şey olmadı Ali iyice düştü gözümden Ozan'da eski Ozan değil oda sapıttı Meleği hak edecek adam gibi adam birisi yok o yüzden Meleğin ölmesi en güzeli :D

20 Dakika 19.Bölüm 2.Fragmanı
<em><strong>
@charming @Yakamoz-Asi

Tahminimiz doğru çıktı ya da Kuzgun yine ortalığı karıştırıyor. :)

- - - Ekleme - - -

Ozan Melek'e her şeyi anlatsın yazdığı mektupta. :)