Eşkiyadan uzaklaştı dizi coştu @batuhankaralarDoktora onun bile nazarı değemez
Eşkiyadan uzaklaştı dizi coştu @batuhankaralarDoktora onun bile nazarı değemez
Dünyadan da uzaklaşsa keşkeEşkiyadan uzaklaştı dizi coştu @batuhankaralar
Haftasonu sen erken kalkarmıydın.Haftanın en çok merak edilen reyting sonuçları belli oldu.
Totalde Hercai birinci, Arka Sokaklar ikinci olarak bir değişiklik olmadı.
AB grubunda ise TV8'de ekrana gelen Masterchef Türkiye zirvede yer alarak günün sürprizi oldu.
Ferhat ile Şirin için tehrike çanları çalmaya devam ediyor, bakalım FOX ne karar alacak ?
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @denizz19 @vadikızı @kerem @ozgur2113 @Dosi @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @mesmeso61 @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Harunnn60 @RevaN @Emre Ozansoy @HachiKo @MayısKralı @ozmoturk @offensive @emreemreu @soo @yigit_00 @12.Adam @ömer karataş @Billy Kane
Görev için cumartesileri gelmek durumunda oluyorum görev önemliHaftasonu sen erken kalkarmıydın.
@Emre Ozansoy @vadikızı
En heyecanlı bölüm, en iyi bölüm. 2. tanıtım daha da çok iyiydi
az sonra FOX'ta yeni bölüm
4 e yükselsin inş
Yok her an bitebilirmiş.. Yine değer bilmediler 😡Final olacak denmişti doğru değil ozaman
Yok her an bitebilirmiş.. Yine değer bilmediler 😡
Sıktı artık bu ayran gönüllü seyirci , bu kaçıncı dizimiz ya !! o kadar emek !! !!!!Okumuştum haberini ah ya
Sıktı artık bu ayran gönüllü seyirci , bu kaçıncı dizimiz ya !! o kadar emek !! !!!!
Saçmalıyorsun şu an. Çok iyiydi her bölüm ama yine de senaryoyu değiştirdik, daha da çok iyi oldu..Senaryo düzgün yazılmadı seyirci ne yapsın
Saçmalıyorsun şu an. Çok iyiydi her bölüm ama yine de senaryoyu değiştirdik, daha da çok iyi oldu..
Çünkü değeri bilinmedi bundan önce de dizilerimizç ok iyiydi, bazıları yine tutmadı.. Kurşun'um vurgun'um. vb.İyiydi de niye yükselmedi dizi İnşallah final olmaz
Çünkü değeri bilinmedi bundan önce de dizilerimizç ok iyiydi, bazıları yine tutmadı.. Kurşun'um vurgun'um. vb.
Ona AB resmen sahipçıkmadı ya pes !!Kurşuna çok üzüldüm ben özellikle Engin için ya