Dahada bu kadının oldu yere uğramam Haluk Bilginerin ödül aldı filmdede bu geldinde bırakmıstım
Sonradan mı geldi sanki. Dizinin başinda gelmiştiDahada bu kadının oldu yere uğramam Haluk Bilginerin ödül aldı filmdede bu geldinde bırakmıstım
Tolgayla şey sahnesinden sonra diziden soğudum ben Yoksa başta onun sahneleriyle sevmiştim zatenSonradan mı geldi sanki. Dizinin başinda gelmişti
2 diziden de sevişme yuzunden mi soğudunTolgayla şey sahnesinden sonra diziden soğudum ben Yoksa başta onun sahneleriyle sevmiştim zaten
Yok nette türk dizisi izleyemiyorum onuda ara vermeden 3 bölüm sizle izlemiştik sonra kopmuştum ama zamanında bırakmısım sizin ecünnü batırmadan2 diziden de sevişme yuzunden mi soğudun
Sen Beren ile Fatih diZisini de izlemezsnYok nette türk dizisi izleyemiyorum onuda ara vermeden 3 bölüm sizle izlemiştik sonra kopmuştum ama zamanında bırakmısım sizin ecünnü batırmadan
Fatihi duymadım Bereni @sokak sanati dönerse izleyecem onun ıçınSen Beren ile Fatih diZisini de izlemezsn
Dönem dizisi işte netflix cekiyor. Tuba ünsallı filan duymuşundrFatihi duymadım Bereni @sokak sanati dönerse izleyecem onun ıçın
Başrolu kim o konuda hiç bilgim yok ama net dizisi türkler olunca izleyemiyorum ben olmuyorDönem dizisi işte netflix cekiyor. Tuba ünsallı filan duymuşundr
Birkan sokulluydu galiba uyuz olsam da herife izlicem guzel görunuyorBaşrolu kim o konuda hiç bilgim yok ama net dizisi türkler olunca izleyemiyorum ben olmuyor
Baktımda bir kıvırcık Şeye benziyor tatlı yalanımdakı adamaBirkan sokulluydu galiba uyuz olsam da herife izlicem guzel görunuyor
Onu da soymuşlar bu hafta hadi iyisnBaktımda bir kıvırcık Şeye benziyor tatlı yalanımdakı adama
Ama bitiyor yine benim dizilerimi süpürmeye basladılarOnu da soymuşlar bu hafta hadi iyisn
TV8 İyi toparladı survivordan bile iyi durumdalar 20 yılda bu sürer artıkMasterChef uçmuş, helal olsun vallahi. Muhteşem oranlar. ?
ŞOM AĞIZLI
Doktora onun bile nazarı değemez@batuhankaralar Nereye el atsa kuruyor şu doktora sahne yaz diyorum acilen @Aserat