Dahada bu kadının oldu yere uğramam Haluk Bilginerin ödül aldı filmdede bu geldinde bırakmıstım
Sonradan mı geldi sanki. Dizinin başinda gelmiştiDahada bu kadının oldu yere uğramam Haluk Bilginerin ödül aldı filmdede bu geldinde bırakmıstım
Tolgayla şey sahnesinden sonra diziden soğudum benSonradan mı geldi sanki. Dizinin başinda gelmişti
2 diziden de sevişme yuzunden mi soğudunTolgayla şey sahnesinden sonra diziden soğudum benYoksa başta onun sahneleriyle sevmiştim zaten
Yok nette türk dizisi izleyemiyorum onuda ara vermeden 3 bölüm sizle izlemiştik sonra kopmuştum ama zamanında bırakmısım sizin ecünnü batırmadan2 diziden de sevişme yuzunden mi soğudun
Sen Beren ile Fatih diZisini de izlemezsnYok nette türk dizisi izleyemiyorum onuda ara vermeden 3 bölüm sizle izlemiştik sonra kopmuştum ama zamanında bırakmısım sizin ecünnü batırmadan
Fatihi duymadımSen Beren ile Fatih diZisini de izlemezsn
Dönem dizisi işte
Başrolu kim o konuda hiç bilgim yok ama net dizisi türkler olunca izleyemiyorum ben olmuyorDönem dizisi iştenetflix cekiyor. Tuba ünsallı filan duymuşundr
Birkan sokulluydu galibaBaşrolu kim o konuda hiç bilgim yok ama net dizisi türkler olunca izleyemiyorum ben olmuyor
Baktımda bir kıvırcıkBirkan sokulluydu galibauyuz olsam da herife izlicem guzel görunuyor
Onu da soymuşlar bu hafta hadi iyisnBaktımda bir kıvırcıkŞeye benziyor tatlı yalanımdakı adama
Ama bitiyor yine benim dizilerimi süpürmeye basladılarOnu da soymuşlar bu hafta hadi iyisn
TV8 İyi toparladı survivordan bile iyi durumdalar 20 yılda bu sürer artıkMasterChef uçmuş, helal olsun vallahi. Muhteşem oranlar. ?
ŞOM AĞIZLI
Doktora onun bile nazarı değemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?