sana diyor ben şahidim)
bozacının şahidi şırrrrrrrrrrrrrrrrrrıl şırıl :
sana diyor ben şahidim)
Dur dur şimdi izlediği eski atv dizilerini sayarBelkide atv ile sorunu var,kanal d'de olsa kenan'ı izlerdi.baksana izlediği tüm diziler kanal d'de.
Hep aynı klişe, ağır totale hitap eden yorumlar.Şaşırmadım.
![]()
my starr da diğer dizlerin hepsi kanal d de olsa kaç yazar bnm için .ssseni çekiştiriyoruz,kişisel algılama.
espriler gani müjde seviyesine inmiş aşırı ergenik dizi izlemenin yan etkisi olsa zaarDur dur şimdi izlediği eski atv dizilerini sayarAşka Sürgün elveda Rumeli
Kimbilir başbakana garezi
![]()
Karagül'ün ab'de düşüş yaşaması kaçınılmaz olacak gör bak.Sen de biliyorsun ki Karagül yine geçecek. Karagül'ün en durgun bölümü Medcezir'in en hareketli bölümünü harcar.
![]()
karadayı zinhar aşk dizisi değildir olamaz da izleyen agalarım bunu kabul etmez![]()
beren saat hatırla sevgili?my starr da diğer dizlerin hepsi kanal d de olsa kaç yazar bnm için .ss
Sıkıntı yok gardaşKaragül'ün ab'de düşüş yaşaması kaçınılmaz olacak gör bak.![]()
onu izlemişsindir atv'de birde Aşk'a sürgünü.ne alaka şimdi![]()
atv de izlediğim çok dizi vardı en son alemin kıralını izledim ondan beri takip ettiğim dizi yokonu izlemişsindir atv'de birde Aşk'a sürgünü.
beren saat hatırla sevgili?
Bu arada kiz yatmadi naberral işte ne yaptılar ulan gelde sövme su yazılan senaryoya ne hale soktular ya
azer fatma ikilisini yok edip geçtiler
kız yatmadı derken..kızla birlikte olmasa bişey olmaz fatma aldatıyor anladı artık.Bu arada kiz yatmadi naberr![]()
Espiri değildi bi'keremmmespriler gani müjde seviyesine inmiş aşırı ergenik dizi izlemenin yan etkisi olsa zaar![]()