cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,637
- Puanı
- 1,060
Lale Devrisi var Kayıp'ı var Çalılık Kuşunu unutmamak gerekİzlediğin dizilerin sayısı muhteşem yüzyıl ve yalan Dünya'dan mı ibaret.
Biliyorum izlemediğini,izliyorum dese buradan vuracaktım onu.Temel konudan sapmiş işleyisi anlatıyor
Öyle diyecene ölmeyi diler O derece anti nedense Neden diziye garezi var bilmiyorumBiliyorum izlemediğini,izliyorum dese buradan vuracaktım onu.
KARADAYI'yı izlemedin nasılda belli Turgut'uiçeri tıkmak değil. Suçsuz yere hapse giren adamın oğluyla Hakime'nin aşk yaşaması temel konusu
anlamadımEn azından kıyısında Selim'in ki gibi MANŞET değil
reyting tablolarıNeyi neye göre topluyosun? kastettiğim o
Belkide atv ile sorunu var,kanal d'de olsa kenan'ı izlerdi.baksana izlediği tüm diziler kanal d'de.Öyle diyecene ölmeyi diler O derece anti nedense Neden diziye garezi var bilmiyorum
azere manita bile yapmıslar vay beaaa ) adam evli değil mi la
Belkide atv ile sorunu var,kanal d'de olsa kenan'ı izlerdi.baksana izlediği tüm diziler kanal d'de.
Medcezir'i bilmem de Karagül uçar birazdan.Karagül ve Medcezir geçen haftaya göre düşük gidiyorlar. Yalan Dünya geçen haftaki anlığa göre yükselmiş.
O nasıl espri yahu Sevdaluk da espri kalitesi var.espriler fora)
kadın diyor ben kimseye papuç bırakmam
azer diyor - bırakırmısın bak pabuçlar ayağında????
bu espriyi dinleyince bir an sevdaluk dizisi aklıma geldi @denizz19 duymasın laf aramızda)
seni çekiştiriyoruz,kişisel algılama.bana mı dedin .ss
O nasıl espri yahu Sevdaluk da espri kalitesi var.
Hep aynı klişe, ağır totale hitap eden yorumlar. Şaşırmadım.Medcezir'i bilmem de Karagül uçar birazdan.