Aslında Özlem Conker dememiştim Özlem karakteri demiştim.
![]()
bizim çakma ancelina yı diyorsun
Aslında Özlem Conker dememiştim Özlem karakteri demiştim.
![]()
farklı ülkelerdeki reyting tablolarına göre panpa alt alta koyup topladım A:Sana göre, genel bi sonuç değil yani![]()
yok ne alakası var türkiyede yaşıyoz gazete okuyup,magazine baksan en kötü forumda olsan yeterçaktırmadan izliyorsun dimi Karadayı'yı hadi itiraf et.
Biraz daha açarmasın o toplamayı ?farklı ülkelerdeki reyting tablolarına göre panpa alt alta koyup topladım A:
bildiğin toplama işlemi matematiğin temel konularından biriBiraz daha açarmasın o toplamayı ?![]()
İzlediğin dizilerin sayısı muhteşem yüzyıl ve yalan Dünya'dan mı ibaret.yok ne alakası var türkiyede yaşıyoz gazete okuyup,magazine baksan en kötü forumda olsan yeter![]()
Dila ucanze yapamadi![]()
Neyi neye göre topluyosun?bildiğin toplama işlemi matematiğin temel konularından biri![]()
En azından kıyısında Selim'in ki gibi MANŞET değilEkli dosyayı görüntüle 26253
karadayı yine kapakta maşallah kalitesini konuşturmuş yine@destere @Forumdash
Diğerlerinden neyi eksik yükselir diyeceğim de diğerleri kim kaldı ki. En iyi 2.zaten.Karagul insallah daha da yukselir
KARADAYI'yı izlemedin nasılda bellimy de oalcak tabi 2 temel amaç var 1)güçlü olmak 2)gücü korumak için çocukyapmak
karadayıda amaç nazif in suçsuzluğunu kantılamaka ,turgut u içeri tıkmak diye biliyorum![]()
Temel konudan sapmiş işleyisi anlatıyorçaktırmadan izliyorsun dimi Karadayı'yı hadi itiraf et.