Aslında Özlem Conker dememiştim Özlem karakteri demiştim.
bizim çakma ancelina yı diyorsun
Aslında Özlem Conker dememiştim Özlem karakteri demiştim.
farklı ülkelerdeki reyting tablolarına göre panpa alt alta koyup topladım A:Sana göre, genel bi sonuç değil yani
yok ne alakası var türkiyede yaşıyoz gazete okuyup,magazine baksan en kötü forumda olsan yeterçaktırmadan izliyorsun dimi Karadayı'yı hadi itiraf et.
Biraz daha açarmasın o toplamayı ?farklı ülkelerdeki reyting tablolarına göre panpa alt alta koyup topladım A:
bildiğin toplama işlemi matematiğin temel konularından biriBiraz daha açarmasın o toplamayı ?
İzlediğin dizilerin sayısı muhteşem yüzyıl ve yalan Dünya'dan mı ibaret.yok ne alakası var türkiyede yaşıyoz gazete okuyup,magazine baksan en kötü forumda olsan yeter
Dila ucanze yapamadi
Neyi neye göre topluyosun?bildiğin toplama işlemi matematiğin temel konularından biri
En azından kıyısında Selim'in ki gibi MANŞET değilEkli dosyayı görüntüle 26253
karadayı yine kapakta maşallah kalitesini konuşturmuş yine@destere @Forumdash
Diğerlerinden neyi eksik yükselir diyeceğim de diğerleri kim kaldı ki. En iyi 2.zaten.Karagul insallah daha da yukselir
KARADAYI'yı izlemedin nasılda bellimy de oalcak tabi 2 temel amaç var 1)güçlü olmak 2)gücü korumak için çocukyapmak
karadayıda amaç nazif in suçsuzluğunu kantılamaka ,turgut u içeri tıkmak diye biliyorum
Temel konudan sapmiş işleyisi anlatıyorçaktırmadan izliyorsun dimi Karadayı'yı hadi itiraf et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?