20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Genel olarak arttı ama maksimum da düşük.

polat iyi plan yapmış.........türkiyede başrol oyuncusu oynamadan müthiş reytingler alabilen tek dizi kurtlar vadisidir....yarın anlıklarda eskiyi geçersek bu diziden kralı yoktur....

En son reklamdan önce arabadan inen kel adam kimdi acaba yaralanan masona benzeyen adam senli konuştu sencer kum saatiyle ne ima etti gerçekten inanılmaz bir bölüm.

görüldüğü gibi bir dizi bşrolü olmadan da yüksek anlıklar alabiliyormuş....

şimdi hızlı gonzales in konudaki yaklaşık 80 mesajının özeti :başrol olmadan da yüksek reyting alınabiliyormuş

halukizm durmaz akar diyorum buna

175.Bölüm reklamsiz bir sekilde tekrar izlenmeli.. Yoksa bu bölümdeki karisiklik hayata cözülmez. Bölüm o kadar karisikti ki, reklamlarla birklikte resmen bilmeceye dönüstü.. Bölümü yarin aksama hazirlayip tekrar izleyecegim.

Anlik Reytingler düsük geldi bana..

başrolümüz berene karşılama töreni hazırlıyo beren gelince sürpriz yapıcak pıtırcığa

bu sencer bence sharen stone ile andy garcia nın adamı çıkcak demedi demeyin .....bu işin sonunda sharone bi daha öpebilir polat...:emmersed:

Polat olmadığı için bazı akılsızlar Yok ya Memati gitti Polat gitti deyip izlemeyi bıraktığı için Anlıklar biraz düşük çıktı.

hayret bi şey ya bu bölümleri beğenmiyolar Memati, Polat yok diye.

vallahi aga ya bilmeceyi çözmek için tekrar izlemek şart oldu çözebilen varsa bana anlatsın

yav vadinin düştüğü falan yok bakın geçen hafta 3 kez 15 i geçti bu hafta 1 kez ama 12-12 aldığı 2 anlıkta çoğu reklamda o anlıklar 16-16 dır ve geçen hafta 13 aldığı yerde bu hafta 14 falan aldı düşmedi yani reklamları unutuyonuz

Off ben bu kafayla yarın nası sınava girecem yaaaa.
Olsun Vadi daha önemli